Egy Paris Saint-Germain-drukkert addig idegesített a barátja azzal, hogy 6–1-es vereséget szenvedett kedvenc csapata a Barcelonától és így kiesett a Bajnokok Ligájából, míg elvesztette a fejét, és megölte – közölte a gaboni L’Union.

Szerdán este játszott történelmi meccset egymással a Barcelona és a Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligájában. A katalánok az első meccset elveszítették 4:0-ra, majd a visszavágót megnyerték 6:1-re, így 6–5-ös összesítéssel továbbjutottak a negyeddöntőbe.

A tudósítás szerint az ittas PSG-drukker felkapott egy kést az asztalról a kocsmában, ahol a meccset nézték, majd nyakon szúrta a viccelődő férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség azonnal őrizetbe vette a szurkolót, aki azzal védekezett, hogy nem akarta megölni a barátját, de már nem bírta tovább elviselni a poénkodást kedvenc csapatával.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szerencsétlen áldozatok, szerintem mindkettő.
Bár a spanyolok sokat köszönhetnek a bíró ""pártatlan és részrehajlás mentes"" mérkőzésvezetésének is abban, hogy továbbjutottak. Volt néhány, finoman szólva meccset és továbbjutást eldöntő itélete.
Szó se lehetett korrupcióról, de biztos nem volt olcsó a spanyoloknak ez a győzelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.