Ezzel a címmel jelentette meg a német lap, a DIE WELT azt a cikkét, amelyet így foglal össze: „Egy államnak a feladata a határainak megvédése önerőből. Aki a menekülteket integrálni akarja, a bevándorlók tömegeit kell elrettentenie. Magyarország csak elvégzi azt, amit…

Forrás: lovasistvan.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Már hogy a fenébe ne lenne tisztességesebb nem beengedni őket, mint ahogy a banya tette a kezét tördelve, jó hát jöjjön mind. Aztán próbálná már összefogdosni őket a hülyéje rengeteg pénzt elszórva rájuk, de még erre sem képes.

Teljesen alkalmatlan ez az idióta nő egy nagyhatalom, valamint Európa vezetésére.
Eladott Ország
A baj az özönvízszerű végtelenül véges migráns áramlással van, aminek nincs határa. Értelemszerűen mindennek van egy befogadóképessége. Az egy másik dolog, hogy vannak köztük képzettek, vagy hajlandóak integrálódni, tanulni, de nem ez a jellemző. A szolidaritás a keresztényi szeretet sem konvergálhat a végtelenbe, nem lehet befogadni Afrikát és Ázsiát Európába. Még jó hogy idővel rájönnek kedves vezetőink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.