Hétfőig adott haladékot Donald Trump elnöknek és a Fehér Háznak a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus elnöke és legmagasabb rangú demokrata tagja, hogy bizonyítékokat mutassanak a lehallgatásra, amivel Trump a múlt szombaton, hajnalban a Twitteren gyanúsította meg hivatali elődjét, Barack Obamát – írja az MTI.

Trump egy hete minden bizonyíték nélkül gyanúsítgatott. A gyanúba kevert FBI igazgatója, James Comey pedig sajtóhírek szerint levélben kérte az igazságügyi minisztériumot Trump állításainak hivatalos cáfolatára. Ez sajátos helyzetet teremtett volna, mert ez esetben Trumpot saját kormánya hazudtolta volna meg. A minisztérium ezidáig nem is tette ezt meg.

Hétfőig kell bizonyítania Trumpnak, hogy Obama lehallgatta

A vizsgálatot, melynek részeként most Trumpnak bizonyítékokat kéne prezentálnia, maga Trump kezdeményezte. Trump a lehallgatási váddal valószínűleg kormánya és tanácsadói Oroszországhoz fűződő kapcsolatáról akarta volna elterelni a gyanút – csakhogy ha ténylegesen lehallgatták, azt legálisan csak két okból tehették: vagy azt feltételezték, hogy valakik Trump környezetében külföldi ügynökök, vagy azt, hogy valamilyen egyéb bűncselekményt követtek el.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Nálunk meg hétfőn Gorbán megszavaztatja a jelöltjét. Megy minden mint a karikacsapás.
F_Viktor
Magyarorszagon pedig minden kovetkezmeny nelkul lehet hazudozni, karaktergyilkolni, mint pl. legutobb Majtenyi eseteben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.