Donald Trump amerikai elnök helyi idő szerint szerdán este, a Fox televíziónak adott interjújában megismételte, hogy a választási kampány idején elődje, Barack Obama elnök lehallgattatta őt és kampánycsapatát a New York-i Trump-toronyban.

Az elnök azt ígérte: mihamarabb bemutatja az állítását alátámasztó bizonyítékokat. "Azt hiszem, az elkövetkező két hétben előkerül néhány nagyon érdekes dolog" – fogalmazott.

Trump hangsúlyozta, hogy "a lehallgatás különféle dolgokat jelent". Amikor a műsorvezető, Tucker Carlson azt kérdezte tőle, nem tart-e attól, hogy "leértékeli" önmagát, ha bizonyítatlanul maradnak az állításai, az elnök azzal válaszolt: "lássuk előbb, hogy bizonyítom-e vagy sem!".

Obama korábban tagadta, hogy lehallgattatta volna Trumpot és kampánycsapatát, és szerdán délután a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus elnöke, Devin Nunes sajtókonferencián jelentette be, hogy sem ő, sem a bizottság demokrata párti tagja, Adam Schiff nem talált bizonyítékot az állítólagos lehallgatásra. Nunes azonban azt is hozzátette: álláspontja szerint a lehallgatásnak sokféle módszere lehet, nemcsak a telefonra szerelt lehallgatókészülék.

Jövő hétfőn mind a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), mind a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) vezetője beszámol a képviselőház hírszerzési bizottsága előtt a lehallgatási vád ügyében végzett vizsgálatok eredményeiről.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha már lehallgatás, egy hazai csemege:

Az ellenzéki megfigyelése nem volt, hanem van

Ha és amennyiben hitelt adnánk Rezsi Szilárd szavainak

Bár mint tudjuk – mármint azok, akik nem elég amnéziások – Orbán első uralkodása kezdetén azzal tematizálta a közbeszédet, hogy kijelentette: kézzel fogható bizonyítékai vannak arra, hogy az előző kormány közpénzen figyeltette meg az ellenzéket. Persze ebből sem volt egy szó sem igaz.
A közelmúltban a párt alelnöke, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának alelnökeként egyik kiadós Sorosozása kapcsán kifejtette, hogy „a szolgálatok nemzetbiztonsági bizottságban, elhangzott jelentései” alapján állapította meg. Egy másik alkalommal azt is elárulta, hogy „a bizottsághoz és a titkosszolgálatokhoz fordultam, összegyűjtve a Soros-hálózattal együttműködő szervezetek nevét, kérve a tevékenységük teljes átvilágítását.”!
Ahogy a klasszikus vicc poénja mondja: innen kérem jegyzőkönyvbe venni a dolgokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.