A Figaro képet közölt az Orly repülőtéren lelőtt terrorista holttestéről. Megpróbálta egy katonanő géppisztolyát elvenni, ekkor lőtték le a rendőrök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Pizzák és egy halott ember.
Nagyon kifejező.
lópicigáspár
Felháborító! Egymás hegyén hátán a péktermékek! Majdnem idegösszeroppanást kaptam!
36
@lópicigáspár: Francia mindennapok. Ott a helye. A földön. Tele ólommal.
36
@lópicigáspár: Csak az zavar, ami európából lett. Szükségállapot, katonák és rendőrök mindenhol. Szökdöső és bújkáló megélhetési migránsok. A buta és korlátolt politikusok miatt.
lópicigáspár
@36: A liberalizmusnak nem erről a nagy emberbaráti szeretetről kellene szólnia! Ez már rég a ló túloldala! Amíg az ember nem sétálhat hajnal kettőkor bármely nyugati nagyvárosban szabadon úgy, hogy nem kell attól félnie, hogy egy egy bozótrágó megdugja vagy csak spontán levágja a fejét, itt nem lesz, nem lehet béke.
36
@lópicigáspár: 100%-ban az van, amit írsz. Van egy fogalmi-megoldatlan-oldala ennek a helyzetnek. A politikusok, csak szavakban tudják kifejteni a munkájukat. De megakadtak, mert nincs a szókészletben, a liberalizmus és az anarchia között semmiféle meghatározás. Maradt eddig, a "radikalizálódott és a mentálisan zavart". Persze, mert Európa mai vezetői, a XX. században nőttek fel, amikor is azt mondták a tudomány minden, Isten nincs, család, közösség nem kell, hagyományok nem kellenek. Pedig ez, kultúrák és vallások közti konfliktus.
36
@lópicigáspár: Gyakorlati "megoldásként" pedig, nincs más választása a politikusnak, minthogy mozgósítja a rendvédelmet és a hadsereget. Mást nem tud tenni. Csak én/is(aki ide születtem) nem ezt szoktam meg Európától. Egyetemistaként voltam Bajorországban, Bécsben, Rómában. Igaz ez 15 éve volt, de akkor is. Minden gond nélkül sétálgathatott az ember gyereke. Ma meg, figyelni kell, de nagyon.
36
@lópicigáspár: Én alapjában véve, amellett vagyok, hogy minden nemzet a lehetőségeihez mérten, erős, korszerű hadsereggel rendelkezzen és védje a határait. Én elviselem ha tele van saját rendőrrel és katonával minden, csak egy másik kultúrából érkezett, ráadásul nyugaton már belső ellenségtől ne kellene félni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.