A Sydsvenskam nevű helyi lapban a lakosságtól kért segítséget a malmői rendőrfőnök. Ez a tény már önmagában abszurd, hiszen sohasem fordul elő, hogy egy város rendőrfőnöke nyilvánosan bejelenti, hogy nem bír a bűnözéssel, és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri. De most megtörtént.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Nagyobb összegben fogadnék, hogy a tehetősebb árja svédek nemsokára a migráncsmentes, békés Magyarországon kérnek letelepedési engedélyt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hát mit mondjak - svédül nem tudok, de angol és német tudásom segítségével - nem egészen erről szól a felhívás! =))
RonaGyuri
@Aki Én: az meg már csak hab a tortán, hogy valeursactuelles.com -on (pedig tudok franciául) nem találtam a témára való utalást! =))
Peller Anikó
Gyerünk svédek, nem megmondtam, hogy még több migrácsot, még több migrácsot, még több migrácsot!!?
wagabund
Nagyobb összegben fogadnék, hogy a tehetősebb árja svédek nemsokára a migráncsmentes, békés Magyarországon kérnek letelepedési engedélyt...
karma1
Hat rohadjak meg, ha egyetlen szo utalast is talaltam volna arra, hogy "migrancsok" voltak az elkovetok!
www.express.co.uk/news/world/772918/Malmo-Sweden-explosion-grenade-Lindangen-block-flats-police-bomb-squad-city

A rendorseg teszi a dolgat, kiemeltek a veszelyesnek minositett granatot a szemetesbol,... Egy ember a srapneltol megserult a laban...

Ezt csak megjegyzem, mielott a menekult ellenes barataink elelveznenek az origo hiretol...
Bar ha ettol tudnak csak kielegulni?...
36
Ma már úgy gondolom, a svédek a hadkötelezettséget, nem csak az oroszok miatt fogják nyártól-újból- bevezetni.
Aki Én
@karma1: ...valóban, a külföldi oldalak azt írják, hogy találtak egy feltehetően kézigránátot. Szó nincs migránsokról, meg gyilkolászásról.
Gondolom hamarosan hozza a pesti srácok és a 888 is. Ott talán már a ,,terrorista" szó is benne lesz a címben, meg a Soros.
1magyar
@karma1: www.sydsvenskan.se/2017-01-27/vi-ar-beroende-av-er-for-att-kunna-losa-dessa-valdsamma-brott-darfor-vadjar-jag-nu-till-er-hjalp-oss
Össze kell fogni a rendőrségnek a helyi maffiával, hogy kinyírják őket és a kormány leváltani, amelyik beengedi a migránsokat!!!
karma1
@1magyar: Bocsi, de en mar elolvastam eredetiben, angolul, hat egyaltalan nem az van benne, amit orban szeretne a magyarokba beleverni most... NEM menekultek csinaltak, egy szo sem volt roluk, de abban nagyon egyetertunk, hogy igazad van, ezt a kormanyt , aki penzert arulja mindenkinek a letelepedesi kotvenyt - ami tulajdonkeppen egy kolcson, amit a magyaroknak vissza kell fizetni 5 even belul, kamatostul, hozamostul, szoval, EZT le kene valtani mielobb...
Peller Anikó
@kamra: hol láttad hogy NEM menekültek csinálták a szóbanforgó 11 gyilkosságot és a 80 gyilkossági kisérletet?

Mert az, hogy te nem látod egy nyúlfarknyi cikkben a bevándorlókat emlegetni az nem zárja ki, hogy benne lennének.

Ha a cikkben egy szó sincs arról, hogy svédek csinálták, akkor kik lehettek?
cs.n.
@karma1: Mióta a kormány valagából lóg ki, igénytelen lett ez ez origo. Most előszedtek egy 2 hónappal ezelőtt cikket, amiben a rendőrfőnök a lakosság segítségét kérte, majd beleraktak egy csomó dolgot, amiről szó sem volt benne. Arra sem veszik a fáradságot, hogy forrást linkeljenek, előkapnak egy januári cikket, hozzácsapnak ezt-azt, mintha benne lett volna, aztán kész a napi migráncsos dzsihádista hír.
karma1
@cs.n.: Az origo mar meszaros es habony erdekeltsegebe tartozik, amilyen csudaklassz volt, annyira lecsuszott minden teren: ma mar egyenlo a 888, pestisracokkal, es sajnos, az index is raallt a lejtos palyara...:o(((
Szókrakész
Nem igaz!!!
Pár hete egy svéd lap minket fikázott, mert mi a migráncsokat állítólag nem tejben-vajban fürdettük.
Süljenek a saját zsírjukban.
Ők akarták a rengeteg migráncsot.
Akkor tudják is kezelni a mellékhatásokat!!!
Megérdemlik!!!
Mert ugye a liberó barmok által nem léteznek az EU-ban no-go zónák.
Csak lokális robbantások, gyorsbaszások, ...
1magyar
@Szókrakész: A több mint tízezer befogadott Új-Dél-Wales államban telepedett le, a helyi miniszterelnök vállalta ugyanis, hogy minden menekült letelepedhet az államban.
Így vállaltak ott is, nem a svédeknek kellettek a menekültek, hanem a vezetőik b@tak ki velük.
karma1
@1magyar: New South Wales (NSW) az Ausztraliaban van, es egy egyezmeny ertelmeben 12 ezer menekultet vesz at egyben Amerikabol.
Mint mar annyiszor irtam neked, Ausztraliaba NAPONTA erkezik 500-800 menekult a tenger felol. Ezeket az embereket MUSZAJ fogadniuk, es MUSZAJ kezelni a veluk kapcsolatban felmerult kerdeseket is,...Ugyanigy jonnek Uj-Zelandra is, itt tavaly 85 000 menekultet fogadtunk be, iden 100 000-re emelik a kvotat, es jovore meg tobbet fogunk befogadni.
Kerdes?
quadrocopter
"Ez a tény már önmagában abszurd, hiszen sohasem fordul elő, hogy egy város rendőrfőnöke nyilvánosan bejelenti, hogy nem bír a bűnözéssel, és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri."

Ugyanazt teszim mint itthon a pintérség, amelyik ezek szerint szintén nem bír a bűnözéssel "és mintegy jajkiáltással az emberek segítségét kéri."

Origoéknál nyalogányék tiltják a logikát is?
1magyar
A hülye békés svéd ember nem terrorizálja a saját népét, így a hülye vezetőik engedik a békétlen, gyilkos muszlimokat, hogy csinálják a káoszt.
1magyar
@karma1: Remélem fizeted a megélhetésüket?
karma1
@1magyar: Hogyne! En is fizetem az oveket, ok is az enyemet! Tudod, itt MINDENKI fizet osszesen 15 % adot, es ebbol mindenkinek mindenre jut. Errol kapunk minden negyedevben egy irasos kimutatast a helyi polgarmesteri hivataltol, es ott megvan adva egy e-mail cim, amire irhatok, ha valami nem tetszik, vagy, van valami otletem, hogy mire kellene meg kolteni a varosban. Peldaul csinaltuk a lanyomeknal a hazat, (furdoszoba-WC-konyha), es rajottunk, hogy allandoan folyik a vizoraban a viz, nem lehet elzarni a focsapot. Ilyenkor kell szolni az onkorinak, mert a hazon kivul az o dolguk a vizes dolgok javitasa, - erre is fizetjuk a kozos koltseget -, es kiderult, hogy ahol lakik a lanyom, ott a 6 masik szomszednak is folyik az utcai csapja. Szepen besetaltam az onkorihoz, es kertem, hogy vizsgaljak felul az osszes focsapot, mert rengeteg vizunk megy karba, es ez hianyozni fog a koznek.(A lanyomek egy kozepes meretu dombon laknak, ahol neha alacsonyabb a nyomas, igy ez egy eleg fontos dolog, lehet, hogy epp ezert volt alacsony a nyomas.) Megoldottak, errol irasban ertesitettek, es megkoszontek, hogy figyelmeztettem oket erre.
Ez igy mukodik, mert mi ugy gondoljuk, hogy meg ez a 15 %-os ado is epp eleg magas,, es nehogy mar ezt a penzt elszorjak?!...(En minimalbert kaptam ott, ahol dolgoztam, igy evi 34 000 dollar volt a jovedelmem, es evente 5800 dollar jovedelemadot fizetek,-amit levontak a berembol-, ami kb. 1.1 millio forint ado.)
karma1
@1magyar: Ne haragudj, de miert volna??? Itt en is menekult vagyok (jo, csak gazdasagi, nem haborus), ha kimesz az utcara, alig latsz feher embert, es ugye ez sem jelent semmit, mert en is feherboru vagyok, megis bevandorlo. Tavaly 85 000 embert fogadtunk be, iden 100 ezer lesz, de mar mondtak az itteni Parlamentben, hogy meg kellenek bevandorlok, mert kronikus munkaerohiany van. Kellenek orvosok, noverek, tanarok, mernokok, de peldaul a lanyom es a cege szakacsot, kezilanyt keres, mert nincs eleg szakkepzett szakacs, es rengeteg munkajuk van. Pedig csak egy pici kis varosban lakunk.
Tavaly voltam Svedorszagban es Finnorszagban is, es ott sincs terrorizmus,, es problema sincs. Ottani echte sved es finn baratai vannak a ferjemnek, naluk voltunk 3 hetig...Uppsalaban 8 oran keresztul setaltunk peldaul bejarva a nevezetessegeket, es lathattam, hogy igenis, vannak negerek, arabok, kinaiak, oroszok, esztek, es nincs veluk semmi problema. En tudom, hogy otthon a sajto megprobal mindenkit felelemben tartani, es latom, ez nagyon jol sikerul is nekik. Komolyan javaslom neked, hogy kezdjel el tanulni valamilyen nyelven, (nemet, angol), es probalj meg olvasgatni kulfoldi sajtot is. es akkor latnad, mi van IGAZAN a hiteles sajtoban. (Vannak eleg elfogadhato nyelvtanfolyamok a neten is, ingyenesek, hidd el, megeri belenezni. En 46 evesen kezdtem tanulni intenziven angolul, amikor idejottem. Az a legjobb, ha minel fiatalabban kezded. Persze az a legjobb, ha MUSZAJ beszelned, mint nekem.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.