Jól halad a bakancslistájával Trump, amin az összes amerikai és nem-amerikai kisebbség és etnikai csoport megalázása szerepel. Most az indiánok voltak soron.

Donald Trump adminisztrációja pénteken hozott határozatában engedélyezte a TransCanada építkezési vállalatnak a Kanadából induló, vitatott Keystone XL kőolajvezeték megépítését – írja a CNBC.

A Keystone XL olajvezeték a kanadai Albertából vinné a nyersolajat Nebraskáig, s ott rácsatlakozna egy már meglévő vezetékre, amely Oklahomán keresztül fut le Texasig.

Trump ezúttal az indiánoknak csapott oda

A tervek sok indián közösséget felháborítottak: részben tartanak ivóvízkészletük elszennyezésétől, részben pedig féltik történelmi és kulturális örökségeiket.

Az olajvezeték építéséről 2010-ben állapodott meg az amerikai és a kanadai kormány, ám Barack Obama akkor nem adta meg az engedélyt az építkezés megindításához. Donald Trump egyik első elnöki döntése volt a Keystone XL építésének engedélyezése.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Bevándorlók nélkül az USA most egy indián állam lenne, nem lenne amerikai atombomba, nem jártak volna az amcsik a Holdon... Bevándorlók nélkül Trumpnak nem lenne szlovén felesége.
Valamint, ez a pszichopata seggfej nem lenne Amerika elnöke!
Perwool
Bevándorlók nélkül az USA most egy indián állam lenne, nem lenne amerikai atombomba, nem jártak volna az amcsik a Holdon... Bevándorlók nélkül Trumpnak nem lenne szlovén felesége.
Valamint, ez a pszichopata seggfej nem lenne Amerika elnöke!
papa.49
@Perwool: Sőt még ő se lenne mert európai gyökerekkel rendelkezik a gyökér, a felmenői vándoroltak oda a ,,nagy vízen túlra...
Na ha sokat kekeckedik még meg is skalpolják az indiánok))))))))))))
Perwool
@papa.49: Szerintem nem sokáig lesz ez elnök. Egyébként az amerikai nép nem őt választotta.
"November nyolcadikán amerikaiak tízmilliói adják le úgy a szavazatukat az Egyesült Államok elnökére, hogy tudják: szavazatuk valójában semmit sem ér, köszönhetően a sajátos amerikai elnökválasztási rendszernek. Az Egyesült Államokban ugyanis nem az egész országban leadott szavazatokat simán összeadva döntik el, ki nyerte az elnökválasztást. Erre egy egyedi módszert alkalmaznak:"
24.hu/kulfold/2016/11/07/csak-par-allamon-mulik-ki-lesz-az-egyesult-allamok-elnoke/
papa.49
@Perwool: Eléggé érdekes a szavazásuk, hát a fene tudja, de ez a bohóc egyáltalán nem való abba a székbe...Mióta elnök csak mindig belefut a csalánosba...
quadrocopter
@Perwool: Ezt az alapigazságot Orbánnak, a vándorcigánynak magyarázd el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.