A nagydobronyi lakosok utat építettek maguknak, a sajtó pedig felkapta őket. Akkor az ukrán útkezelő legyintett, hogy a tél úgyis szétveri, de nem így lett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
atlatszo.hu/2016/09/05/unios-penzszoras-hatvanban-bizarr-objektum-es-gazos-kerekparut-tobb-mint-egymilliardert/
A szar minőségi munkáért, túlszámlázásért pénz vissza-osztásával nem kell a szomszédba menni, van rá bőven példa Mária országában is. Ime a tények: Uniós pénzszórás Hatvanban: bizarr objektum és gazos kerékpárút több mint egymilliárdért . Az 1,1 milliárd forintos összköltségvetésű projekt több részénél is az a Mészáros Lőrinc közeli Duna Aszfalt volt a a kivitelező, amely számos építőipari közbeszerzést nyert el az utóbbi időben. A Közgép utáni korszak építőipari beruházásainak az egyik állócsillaga a Szíjj László által vezetett Duna Aszfalt. Szíjj a cég gyors felívelésével párhuzamosan a leggazdagabb magyarok között találta magát. A Duna Aszfalt cégcsoportba tartozó Kőrös aszfaltot Mészáros Lőrinc vőjelöltje, a lányának a barátja vezeti. stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.