A magyar származású milliomos műkereskedő Laszlo von Vertes fiát, Bennetet gyanúsítják azzal, hogy végzett brit barátjával, Alex Morgannel a svájci vakációjuk alatt, írja a Daily Mail.

A brit Alex anyját meglátogatni utazott Zürichbe még 2014-ben. A fiúk Bennet szüleinek villájában húzták meg magukat, ahol mire Alex visszatért a látogatásból, barátja már ketamint és kokaint is bevitt a szervezetébe, majd altatókat szedett be és rá alkoholt fogyasztott.

Hóvihar volt odakint, így egyedül kellett bulizniuk. Bennett a tudatmódosítók hatására folyamatosan rettegett, aztán úgy képzelte, végeznie kell barátjával, mert az egy zöld színű űrlényé változott és neki meg kell mentenie az emberiséget.

Űrlénynek hitte barátját, végzett vele a magyar milliomos fia

Először egy széttört üvegasztal darabjaival szúrta meg, majd egy arany dísztárggyal fejbe vágta és végül egy gyertyatartót nyomott le a torkán, amitől a fiú megfulladt.

Bennet minden vádat tagad és minden meghallgatáson ártatlannak vallotta magát. Egy másik ügyben is folyik tárgyalása, ott a vád nemi erőszak. A svájci bíróság a gyilkosság ügyét feltehetően egy hónap múlva folytatja.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán a genyó is azt hiszi, hogy ő az isten, tudatmódosítók nélkül is összetéveszti a házikaszát a közpénzzel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@quadrocopter: Nem lehet hogy rossz bogyókat írtak fel neki? Ja nem. Mindig ilyen volt és ennél már csak rosszabb lesz.
szép új világ
Üzenem Pataky Attilának, hogy tanuljon ebből az esetből és szakítson a földönkívüli haverjaival, mert előbb - utóbb baj lesz.
cs.n.
Van ilyen horrorfilm, talán az kattant be a kettyós agyába valóságként a tudatmódosító mix által.
Pálinkafőző Rézüst
Ez nyírja a patakiékat! Ez most jó, vagy rossz hír?
agnes200
Aki drogozik, annak tisztában kell vele lennie, hogy módosul a tudatállapota, és ilyenformán felelős azért, amit utána drogosan tesz. Mint ahogy az is felelős, aki alkohol befolyása alatt ül volánhoz, majd rossz reflexek miatt olyan balesetet okoz, amelyet józanul el tudott volna kerülni.
terlasz
"10 évre tehát biztos hogy számíthat a srác, akármilyen gazdag"

Ez bizony így van, mert nem Magyarországon él és nem fideszes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.