Orbán Viktor ismét szövetségesre lelt, de ezúttal is olyan politikus személyében, akit vendégségbe is kínos lenne áthívni, hát még diplomáciai látogatásra.

A magyar miniszterelnök az Európai Néppárt (EPP) máltai kongresszusán átbeszélte az európai gazdasági helyzetet a többszörösen elítélt Silvio Berlusconival, majd megerősítette a pártjaik közötti együttműködést.

Orbán Viktor új barátja az olaszok orgiakedvelő exelnöke

Bónusznak pedig magyarországi látogatásra hívta meg az unga-bunga partijairól és maffiakapcsolatairól elhíresült korábbi olasz elnököt.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A pillanat amikor az olasz és a magyar maffia összeborul.
bakegya
ORBÁN BERLUSZKÓNI ROSSZABBIK VÁLTOZATA-feslett maffiózók.Már vagy egy évtizede konzultálnak hogy kell a lopott állami vagyont sakját számlára konvertálni!!!
nyanya001
Csodálatos hír, hogy újabb mintát talált Orbán az ország kormányzásához. A Berlusconi ellen 1990 óta indult több mint húsz perből nyolcban ítélték el, de a büntetés végrehajtása vagy elévült vagy amnesztia miatt érvényét veszítette. Másik kilenc perben felmentették. A vádak között szerepelt orgazdaság, hivatali visszaélés, adócsalás, megvesztegetés, illegális pártfinanszírozás, kiskorú prostitúcióra kényszerítése. “Az engem üldöző kommunista milánói ügyészek áldozata vagyok” – ezt hangoztatta Berlusconi már a kilencvenes években. Őt mégis minden vád alól felmentették. Mondhatjuk úgy is, hogy mindenkinek megvan a maga Polt Pétere.
Összeillik a két aljas gazember !
Pálinkafőző Rézüst
Egy cellába kell rakni őket. Oszt barátkozhatnak elölről-hátulról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.