Az Egyesült Államok önállóan, Kína segítsége nélkül, egyoldalú lépésekkel is kész "felszámolni" az észak-koreai atomfegyver-fejlesztési program jelentette fenyegetést – mondta a Financial Timesnak adott interjúban Donald Trump amerikai elnök.

Trump a londoni gazdasági napilap online kiadásán vasárnap este megjelent interjúban kijelentette: megvitatja az észak-koreai nukleáris fegyverkezés kérdését Hszi Csin-ping kínai elnökkel, akit a jövő héten lát vendégül floridai klubjában.

Trump szerint Kínának nagy befolyása van Észak-Koreára, és "dönthet úgy, hogy segít nekünk Észak-Korea ügyében, de úgy is, hogy nem segít". Hozzátette: ha Kína nem oldja meg az észak-koreai problémát, "majd mi megoldjuk". Hangsúlyozta, hogy erről ennél többet jelenleg nem kíván mondani.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vitorlashaju! Azert nem tudsz tobbet mondani errol a baromsagrol, mert csak bloffolsz, es nemsokara te is teleragasztgatod az orszagodat mindenfele kek plakattal, amin hirdeted, hogy Amerika megint oriasi, es hogy hogy szalad a szeker a gazdasaggal...

Ha azt hiszed, hogy a tobb eve akkumulalodo problemat majd te meg fogod oldani, akkor naivabb vagy egy 3 eves kisfiunal, aki a homokozoban jatszik a kisvodrevel, kislapatjaval.
Hosszu evtizedek alatt kiepult egy kommunista diktatura egy orszagban, eloszor csak egy rosszindulatu diktatorral az elen, aztan az unokaja mar gyakorlo elmebeteg ES diktatorkent nyomorgatja a nepet, es akkor te ezt majd egy floridai klubban lejatszod a kinai elnokkel egy par oras megbeszelesen...

Aha,... Azert jovo hetre mar ne vegyel ebedjegyet, foznek majd rad a dilihazban...Vezesd csak nyugodtan a nepedet egy atomhaboruba, ugyse tudod me'g, milyen az, ha porig egetik az orszagodat ketszer is, mint ahogy Europaval tette a ket VH...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Piszkáld a szart majd fröccsen te idióta.
Kell neked egy kis atom háború?
Hát kezdjed el.
Beleszáll a Ruszkik,Kínaiak.
Aztán veheted a fehér lepedőt kifekhetsz a domb oldalra.
Nessy
Az a tragédia, hogy a nukleáris felhöt nem igazán állítja meg egyetlen kerítés sem, még ha több nyelven beszél, akkor sem! Ha az egyik elkezdi, a többi is beszáll a buliba, és nem lesz több probléma a globális felmelegedéssel sem. Azt hiszem, a csótányok remekül bírják a sugárzást.
elnyomott
Aztán majd úgy jár vele, mint az egészségüggyel.
Arról sem gondolta volna, hogy ennyire bonyolult... :-D
Ördögvadász
Ideje volna. Tüzszünet van hatvan éve. Szerencsétlenek könyörögtek éppen eleget a helyzet rendezéséért. Semmi nem történt. Semmi.
nezelodo
Na azt már látjuk, Amerika milyen válságokat oldott meg, és hova vitte el a demokráciát, és mi lett annak a következménye. Mindenütt belecsaptak a lecsóba a mosogatást meg a szomszédokra és a balhé elszenvedőire hagyták. Irakba is a nemlétező nukleáris veszély miatt mentek, a következményeket pedig látjuk a térségben. Most, hogy egy handabandázó hordószónok lett a vezérük még jobban fel vannak erősödve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.