Litvánia, majd Lengyelország után Ausztria is jelezte, hogy szívesen fogadná a Közép Európai Egyetemet országában – írta meg a 444.hu

A kérelmet az osztrák rektori konferencia elnöke és a klagenfurti egyetem rektora, Oliver Vitouch fogalmazta meg a Der Standardnak. Szerinte Bécsben, Grazban vagy Klagenfurtban is nagyszerűen mutatna a CEU.

A Wiener Neos liberális párt vezetője, Beate Meinl-Reisinger pedig azt nyilatkozta a lapnak, hogy Bécs számára nagyszerű lehetőség lenne az egyetem elcsábítása, mert a CEU megszerzése óriásit lendíthetne a városon.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
@karma1: ...én meg azt remélem, hogy szakmunkás képzőbe se jutnak be, sőt tengődjenek minimálbéren, vagy a közmunkások táborát erősítik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Kósa szavaival élve, itt már mindenki "téved", csak ők über okosak a gazdájával! Tényleg nagy szamarak vagyunk!
Sámannus
Szegíny sógorok Bős-Nagymarost kétszer is megépítenék, csak, legyen olyan balfasz vezetőnk mint Antall volt. A magyar mindig csak csicskásnak kellett nekik.
Most is jó helyen van sok vezetőnk pénze náluk. Még az olimpiát is onnan szervezték volna.
rotyi baa
labancék mit vergődnek?? _lassan kondéros kannibálok felfalják őket -fejelgessék alaplében -a hagymákat,krumplikat..Hogy Vak Bottyán bá vinné a salit ..
Desischado
Én nem vagyok értelmiségi, de a szívem szakad meg, hogy ez a mocsok féreg orbán egy nívós egyetemből is kifoszt bennünket! Majd hülyék lennének a németek nem lecsapni a CEU-ra! Szégyellem magam!
bence
@Desischado: ! Sajnos Mi szégyenkezünk miatta ! Pedig nem nekünk , hanem neki kellene, de ez azt sem tudja , hogy mi az a szégyen !
Desischado
@bence: Sajnos, igazad van! Ez meg a szégyen?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.