Lefekvés előtt töltőre dugta iPhone-ját a 32 éves Wiley Day. Az alabamai Huntsville-ben élő férfi minden éjjel az ágyban, a feje közelében tartotta a telefont. Egy hosszabbítóval vitt áramforrást az ágyhoz. Március 22-én reggel, ahogy felébredt, a férfi fordult egyet, mire a töltő csatlakozója kilazult a hosszabbítóban, Day dögcédulás nyakláncába pedig rátekeredett a csatlakozásra.

A fém nyaklánc azonnal elkezdte a férfi testébe továbbítani az áramot. Day azt mondja, nincsenek szavak arra a borzalomra, amit akkor átélt. Az ágyról a földre zuhant, a teste teljesen elzsibbadt, a nyakában pedig nem égést, hanem elképesztő nyomást érzett, miközben kezdte elveszíteni a látását, a szíve pedig a fülében dübörgött.

Day segítségért kiáltozott, a szomszédos szobákban alvó rokonainak. Mire az unokahúga a szobába rohant, férfinak sikerült valahogy kitépnie a nyakából a láncot. A férfi nyakából csíkokban hiányzott a bőr és a hús, a lánc mintázata pedig beleégett kezének bőrébe.

A férfit kórházba szállították ahol ellátták a másod-, és harmadfokú égési sérüléseit. Benjamin Fail, az orvos azt mondja, a 100 voltos feszültségű áram bőven elég arra, hogy végezzen egy felnőtt emberrel, Day pedig nagyjából 110 voltos áramütést szenvedhetett. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy életben maradt. – írja a Washington Post.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Érti valaki ezt a cikket? Ki rohant hová, ki tépett ki mit? Az 5V-os töltő verte agyon ennyire, vagy a tákolt hosszabbító repült az ágyába? Vagy csak perelni akarja az Aple-t? Valahogy nagyon kilóg a lóláb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.