Az Abu-Dzabiban található Al Maryah Island Four Seasons szállodában lakik Dzsudzsák Balázs, az al-Wahda magyar válogatott labdarúgója. Az Alomutazo.hu meglátogatta a focistát, akit egyébként klubjánál az elmúlt hónap legjobbjának választottak.

Az ötcsillagos luxusszálloda egy 34 emeletes üvegtorony, amelynek az első 13 emelete elegáns szobákkal van tele, a többi pedig rezidencia, itt lakik Dzsudzsák Balázs lassan egy éve.

Több apartmant is megnéztem Abu-Dzabiban, amikor kiérkeztem ide, de a Four Seasons tetszett a legjobban. Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, és van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, így friss levegő áramlik a lakásba

- mondta a focista.

Ilyen luxusban él Dzsudzsák Balázs

Az értékelések szerint ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Abu-Dzabiban, ár-érték arányban is kiváló hely. Ingyenes privát parkoló áll rendelkezésre a helyszínen, valamint a parkolóinas-szolgáltatás is díjmentesen vehető igénybe. Dzsudzsák Balázs kihasználja, hogy nem neki kell a parkolással fáradoznia, egy bérelt kocsit hajt Abu-Dzabiban.

Ilyen luxusban él Dzsudzsák Balázs

A medencéből a városra és a vízre nyílik panorámás kilátás. Dzsudzsák gyakran napozik és fürdőzik itt.

A legközelebbi légikikötő az Abu-Dzabi Nemzetközi Repülőtér, amely 27 km-re van a szállodától, ez fontos Dzsudzsák Balázsnak, hiszen sokat utazik.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Szerintem Magyarországon is így kellene bánni a focistákkal , akkor lehet csak 2-0 ra kapnak ki mindenkitől , végtére is megéri . Legalább akkor nem mennek el . A melósok meg rohadjanak meg , még focizni sem tudnak , kurva nagy szerencsétlenség , vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.