Csak a szerencsének köszönheti az életét az a nő, aki lezuhant a kaliforniai Sacramento mellett, egy kanyonon átívelő Foresthill hídról.

Egyre többen fotózzák, vagy fotóztatják magukat a hídszerkezet útpálya alatti, lezárt részén, ahol a karbantartók számára kiépített pallók húzódnak, de sokan azokról is kimásznak a puszta acélelemekre – írja a KRCA.

A fiatal nő a legmagasabb pontján 222 méteres híd legelején csúszott meg, így „csak” 18 métert zuhant. Helikopterrel szállították kórházba, ahol stabilizálták az állapotát. Sérüléseiről nem adtak ki információkat, csak annyit, hogy minden valószínűség szerint túléli a balesetet.

 Szelfizés közben zuhant a mélybe a hídról egy nő

A hatóságok remélik, nem kell hozzá tragédiának történnie, hogy az emberek megértsék: őrültség a tiltott területre lépni.

A Placer megyei sheriff hivatala azt közölte, hogy míg egy átlagos évben csak néhány bírságot kell kiosztaniuk a lezárt területre lépés miatt, addig az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a hasonló esetek. 2015 februárjában volt olyan nap, hogy 34 embert parancsoltak le a híd lezárt részéről.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Minden hídon van a pályalemez alatt ilyen karbantartó járda, sőt karbantartó kocsi is, de nem illetékteleneknek. Magára vessen a hülyéje.
Yoda69
Szerintem hagyni kell oket fotozkodni. Tiltani ugyse lehet. Inkabb kerjenek belepot, aminek megvetelevel vallaljak a kockazatot es az esetleges halalt. Igy mindenki jol jar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.