Épp csak felmerült a Fidesz kirúgásának ötlete az Európai Néppárt pártcsaládjában, máris van jelentkező Orbánék befogadására.

A holland populista Geert Wilders csütörtökön Twitter-üzenetben hívta meg a magyar miniszterelnököt saját brüsszeli pártszövetségébe.

Az iszlám- és bevándorló-ellenes holland Szabadságpárt vezetője felszólította a Fideszt, lépjen ki a Néppártból, és csatlakozzon inkább a Nemzet és Szabadság Európája nevű csoporthoz.

A brüsszeli radikális politikai csoportosulás 2015 óta működik Marine Le Pen elnöksége alatt , és több olyan ismert európai szervezet, mint az Osztrák Szabadságpárt, a lengyel Új Jobboldali Kongresszus, valamint az olasz Északi Liga képviselőit tömöríti. A csoport egyik legfontosabb célkitűzése az illegális bevándorlás megakadályozása, visszaszorítása, így ezen a téren egyáltalán nem állnak messze a Fidesztől.

A márciusban lezajlott holland választáson nagy esélyesként beharangozott, de végül súlyos vereséget szenvedő Wilders mindenesetre nagyon szívélyesen invitálta Orbánékat. – írja a 24.hu.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy is tanulhattuk a fiúktól? Összenő, ami összetartozik.
A sz@r meghívót adott a fosnak. Egy a tábor, több a zászló és egy a végcél, a porceláncsésze.
RonaGyuri
Azért erről jobban tenné, ha Marine-al is konzultálna! =))
namihami
Hogy is tanulhattuk a fiúktól? Összenő, ami összetartozik.
A sz@r meghívót adott a fosnak. Egy a tábor, több a zászló és egy a végcél, a porceláncsésze.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/16/mert-a-kabithato-beetetheto-hulyek-korulbelul-egyforman-oszlanak-el-a-terkepen/
Amellett, hogy a mocskos, rothadó liberális nyugati fertő tehát még mindig nem omlott össze
visszafordíthatatlanul, és amellett, hogy Wilders idegen­ és Európa­ellenes pártja minden
kétséget kizáróan erősödött az elmúlt években, a legnagyobb tanulsága ennek a történetnek
mégiscsak a 80% fölötti választási részvételi arány. Amely mellbevágóan mutatja például a keleteurópai demokráciák és a hanyatló nyugatiak közötti különbséget is. Leegyszerűsítve úgy is fogalmazhatnék, hogy miközben a Wildershez hasonlóan vérpopulista Orbán azzal kábítja a népét visszatérő motívumként, hogy a magyarok micsoda különleges teremtményei a jóistennek, valójában egyetlen nemzet/nép sem áll az összes többi felett, következésképpen a kábítható, beetethető hülyék is körülbelül egyformán oszlanak el a térképen. És általában ki szokott derülni, hogy amikor egy társadalom megmozdul, akkor a hülyék valahogy mindig kevesebben maradnak. Jellemzően ott szoktak a szélsőséges eszmékkel operáló, megélhetési gazemberek nyerő pozícióba kerülni, ahol a többség leszarja, hogy felemelkedjen a fotelekből.
coni
Itthon is helyet cserélhet a Jobbikkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.