Sétálóutcába hajtott egy furgon Stockholmban péntek délután, és legalább három embert halálra gázolt – jelentette a svéd média.

A jármű ezt követően behajtott egy bevásárlóközpont területére, majd kigyulladt. A der Spiegel jelentése szerint a rendőrség terrorista cselekményre gyanakszik.

Friss: a hatóságok ezt a férfit keresik:

A tömegbe hajtott egy teherautó Stockholmban – legalább három halott

Az esemnény a svéd főváros Drottninggatan nevű népszerű bevásárlóutcájában történt, meg nem erősített hírek szerint lövések is dördültek. Az Aftonbladetnek szemtanúk azt mondták,

a teherautó a semmiből jött, és mintegy száz ember futott előle az életéért.

A tömegbe hajtott egy teherautó Stockholmban – legalább három halott A rendőrség megerősítette a tömeges gázolás tényét.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
index.hu/kulfold/2015/11/25/elsirta_magat_a_sved_miniszter_a_menekultvalsag_miatt/
Megkönnyezte a svéd miniszterelnök-helyettes a bejelentést, hogy a túl sok érkező miatt Svédországnak szigorítania kell az eddigi befogadó menekültpolitikáján. Åsa Romson zöldpárti politikusként a jelek szerint nagyon a szívére vette, hogy a meggyőződése felett győzedelmeskedett a politikai realitás. Hol van már ez az idő. Ha a migránsok még többen lesznek eljön az az idő, hogy ők mondják majd meg mit kell csinálni a svédeknek. Sajnos az ilyen jellegű cselekmények mindennapossá váltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@1magyar: Svédországban nem orbáni illiberalizmus van.
kai hansen
@1magyar: nem cserélnék veled az biztos ;)
36
@Donáld Tramp: Lődörögnek ezek mindenhol, ahol engedik őket. A svédek meg a többi migránsbarát ország ős-lakosai pedig, meghalnak, megsebesülnek, rejtőzködni kényszerülnek, kénytelenek elviselni a biztonsági vizsgálatokat és rendőrként, mentősként, tűzoltóként, szocmunkásként, takarítja utánuk a hullákat, a mocskot és kénytelen jó pofát vágni hozzá!:(
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: szuippúra fő! Vigyázz, kész, rajt... :))) Nnnnnna jobban vagy??? :)))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: rajtad nem lehet segíteni... :)))))))) Besúgó neobolsilibsigeci... :))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.