Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet az ENSZ Biztonsági Tanácsának pénteki ülésén leszögezte: szükség esetén Washington "kész a további cselekvésre" Szíriában.

Felszólalásában Haley azt mondta: az Egyesült Államoknak az idlíbi gáztámadás után, csütörtökön Szíriára mért légicsapásai "teljes mértékben" igazoltak voltak. Véleménye szerint Bassár el-Aszad szíriai elnök azért követte el a vegyifegyver-támadást, "mert azt hitte, megúszhatja. Tudta, hogy Oroszország támogatja."

Haley hozzátette: "ez azonban a múlt éjjel megváltozott". A nagykövet hangsúlyozta, hogy most új szakasz következik Szíriában, és "politikai megoldást kell találni" "erre a rémséges konfliktusra".

Nikki Haley előtt szólalt fel Oroszország helyettes ENSZ-nagykövete. Vlagyimir Szafronkov "törvénytelennek" nevezte és elítélte az amerikai légicsapást, s leszögezte, hogy komoly következményei lehetnek a térség stabilitására és a nemzetközi politikára nézve is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Trumpnál elfogyott a kezdeti lendület.
Szépen bedarálták a cionisták.
Minden anticionista embere távozott mellőle, ki lett rakva.
Az amerikai demokratikusra bombázunk politika megy tovább, ahogy eddig.

Business as usual!
1magyar
index.hu/nagykep/2015/10/13/sziria_a_haboru_elott/
Igazi jólét volt ott, csak valakik feltüzelték és pénzelték a barmokat.
Equus
@quadrocopter: ma 20.34 a polgári lakosság elleni gáztámadás a derék "felkelők" műve volt, de ezt az amerikai, pontosabban az angolszász sajtó nem hajlandó tudomásul venni. Meg aztán itt a 24.hu okossága is erről, ahol a riporter arról beszél, h milyen kibaszott gázszag van még mindig a területen... miközben a szarin arról ismerszik fel, h színtelen és szagtalan...
lenn
aszad egy geci
Ha ezerszer kinyírnák egymás után (érted, kinyírják csúnyán, aztán feltámasztják, és megint kinyírják csúnyán, és ezt ezerszer egymás után), az is kevés lenne.
Ördögvadász
@Szókrakész: Tramp 1987-ben vásárolta az elsõ kaszinóját miután megvette a Resorts International részvényeinek a 93%-át. A Resorts International sötét múltja az 50-es években kezdõdött. Egy CIA és Mossad közös állcég volt, amit pénzmosásra használtak, illegális kábitószer, szerencse játékok és még ki tudja mi mindenbõl származó pénzekbõl.
A Sportlight újság 1978 okt. 30-án arról tudósított, hogy a Resorts International fõ részvényesei: Mayer Lansky, Tibor Rosenbaum, William Mellon Hitchcock, David Rockefeller és Baron Edmond de Rothschild voltak.

Miután a hájas CIA ügynök és a Resorts International fõnöke, James Crosby 1987-ben meghal, lépík be a képbe Donald Trump és vásárolja meg Crosby részesedését a Resorts International-ban. Ezzel Donal Trump tagja lett a nagy családnak.

Utánna már a sajtóban a Trump név újra és újra feltünik, viszont a Rockefeller és Rothschild nevek továbbra is a homályba maradnak. A sajtóban sehol nem lehet olvasni róluk!

Miután 1980 végén a Resorts International már Atlantic City-be is kiterjedt, Donald Trump pénzügyi nehézségekbe került és az Atlantic City mindhárom kaszinóját is csõd fenyegette.
A nehézségbõl akkor Trumpot a Rothschild Inc. egyik vezetõ igazgatója, Wilbur L. Ross Jr., mentette meg, hogy Tramp késõbb majd tovább terjeszkedhessen.

Az említett Wilbur L. Ross Jr., volt Jakob Rothschild jobb keze, aki 2016 márciusában kiállt, vagyis Donald Trumpot elnöknek jelölte és éppen ez a Ross most a gazdasági miniszter.

Így már gondolom egyetértünk, hogy Donald Trump nem más mint egy megvásárolt elnök, akár elõdjei, akinek még nyított számlái vannak...és ezeket a számlákat a következõ hónapokban, években rendezni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.