Csak 23 talált célba az amerikai hadihajókról a szíriai Homsz tartománybeli katonai reptérre kilőtt 59 Tomahawk típusú manőverező repülőgép közül – jelentette ki Igon Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője pénteken Moszkvában.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ahogy elnézem a bombázott reptérről készült drón felfételt, hát, valóban nem sok kár keletkezett benne. Leginkább egy rég teljesen elhagyott objektum benyomását kelti. Ez a vegyifegyver támadás, megint csak egy bizonyítatlan ürügy volt. Nem hinném, hogy a szír kormányerők vetették volna be a vegyifegyvert. Vegyi gránátot használhattak, de azt akár a "felkelők, vagy maga az ISIS is". Mindegy, csak béke ne legyen. Pláne, orosz-amerikai kiegyezés ne.

Egyébként, írnak mindenfélét össze-vissza, hogy a támadás után odamentek és bizonyítékot gyüjtöttek. Na, persze. Ha az a vegyifegyver, valóban egy veszélyes ágens lenne, oda egy hónapig senki nem menne be. Nem bomlik és nem semlegesítődik olyan gyorsan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
A globalizálódott Földkerekség azoknak a gátlástalan harácsolóknak a színterévé vált, akik
-nem jelentős létszámban - a kapitalista rendszer élvezőiként más embereket nem tekintenek magukhoz hasonlónak. ( nem veszik emberszámba ! )

A minél nagyobb, és nagyobb vagyon érdekében egy követhetetlen gyártás-fogyasztás forszírozásával - amit különféle indokokkal tesznek látszólagosan szükségesnek ( ilyen a hamar elromló használati eszközök, divat, stb... ) - egy gazdaságtalan termelés során érik el a saját vagyonuk irányított növelését.

Amennyiben globális gazdaság mentén termelne az emberiség mind az éhezés megszüntetése, mind a megfelelő élet körülmények biztosíthatóak lennének a Föld minden lakójának !
Equus
@relatív: anélkül, h a megállapítások helyességét vitatnám... egy csöndes megjegyzés, racionális szempontból: viszi-e előbbre az emberiséget a kecskebaszók nyájhada, ahol minden évben születik egy új éhes száj? Ellepik a Földet, mint rózsabimbót a levéltetűk... sültagyúak, éheznek a jóra, de tenni érte semmit nem akarnak... Szánalmas sors vár erre a korcs civilizációra
36
@relatív: Ráadásul, elindították a digitalizációnak nevezett őrületet, ami talán a humán szférát annyira nem érinti, bár az oktatás is lehet pl. otthoni. Távoktatás. Tableteket kapnak a gyerekek és már e-napló is van.

Saját szomorú példa: A héten értesített a bankom, hogy a lakhelyemen megszünteti a fiókját. Egy alkalmazottal kevesebb és egy fenntartandó hivatallal is. És persze ismét megszűnik egy szolgáltatás a faluban.
Megmondta a bank, hogy használjon mindenki net-bankot és különben is, menjen aki ügyet akar intézni, a 12 km-re lévő járási székhelyre.

Kérdem én, az egyre idősödő közösség, a sok nyugdíjas, hogyan net-bankol majd? Sehogy. Ez a vidék elrohasztása a bank nagyobb nyeresége érdekében.
Peller Anikó
@36: sajnálatos, de a bank egy gazdasági szereplő, nyilván hasznot akar termelni. A bankok nem saját jószántukból húzzák össze magukat kisebbre hanem azért mert a hazudós kormányzat szarrá szívatja őket. A kormányzati cél a bankok megnyomorítása és elüldözése miközben a kormányzat a kamatszintet nullára csökkentette (ami ésszerű és bátor cselekedet, csak a bankokat sújtó különadókkal együtt a bankrendszer sorvadását okozza).

Ezért óriás a cigó, mert úgy tudja más farkával verni a csallányt, hogy észre sem veszed. Nem hülye, hanem aljas.

Most szívod a bankrendszer elleni hadjáratot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.