Az egyik legismertebb vírusirtó és kiberbiztonsági cég, a Symantec szerint az egyik hackercsoport, a Longhorn akár a CIA-t, az amerikai központi hírszerző ügynökséget is takarhatja. A CIA nem erősítette meg, de nem is tagadta a dolgot.  

Forrás: nuus.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ördögvadász
A kétkulacsos Trump szokatlan ötlettel rukkolt ismét elõ:
Az amerikai hatóságokat meg akarja reformálni, állítólag, és megkérdezi az embereket, kérdõíveket kell az amerikai polgároknak kitölteniük, melyek azok a minisztériumok, titkosszolgálatok (beleértve természetesen a CIA, FBI, NSA..külügyminisztérium, védelmi minisztérium...) és hatóságok, melyeket korlátozni, esetleg teljesen meg kell szüntetni?

Ez az egész szerintem nem más mint egy fábrikált hulywoodi show, a figyelem elterelése, és, és..

Az USA-t és a világot az 1973- ban David Rockefeller által alapított Trilaterale Commission (TC), melynek 87 tagja él Amerikában és a többi 213 tag szétszortan az egész világon, uralta, uralja, irányítja és a jövõben sem fog ez változni. A többi csak show, amerikai módra. Trump ugyanígy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.