Valaki aludt a székükön, ezért ültek arrébb. A légitársaság személyzetének ez nem tetszett, hiába ajánlotta fel a jegyespár, hogy kifizetik a különbözetet. 

Nagyon nem megy a United Airlines légitársaságnak az utasokkal való bánás: a napokban egy orvost rángattak le a gépről, mert a társaság alkalmazottjának kellett a hely, egy mozgássérült férfitól megtagadták a mozgását segítő, és előzetesen engedélyezett eszközének gépre hozatalát. 

A Reuters cikke szerint a pár Houstonból utazott volna Costa Ricára a saját esküvőjükre, de leszállították őket a gépről, a társaság szerint azért, mert többszöri felszólításra sem ültek vissza a helyükre, és megtagadták a személyzet kéréseit, ezért kellett őket egy szövetségi marsallal eltávolíttatni a gépről.

A pár azonban más történetet mesélt egy houstoni csatornának: ők voltak az utolsó felszállók a gépre, és a helyükön egy ember aludt. Ezért a pár sorral arrébb található üres székekre ültek át, majd amikor a társaság személyzete utasította őket, hogy üljenek vissza a helyükre, ők felajánlották, hogy kifizetik a helyek árának különbözetét. A társaság képviselője azonban ezt elutasította, és egy szövetségi marsallt hívott a fedélzetre, aki arra utasította őket, hogy hagyják el a gépet. 

A pár végül egy másik repülővel utazott el Costa Ricára, a saját esküvőjére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Bármelyik verzió is az igazi nem értem miért kell ezért valakit leszállítani. A légi marsall örült hogy végre megmutathatta hogy ő is valaki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
Bármelyik verzió is az igazi nem értem miért kell ezért valakit leszállítani. A légi marsall örült hogy végre megmutathatta hogy ő is valaki?
eugen4402
Lehet, hogy rosszul tudom, de ha egy utasszállító gép fedélzetén valaki szembeszegül a légimarsall utasításával, az szövetségi bűntettet követ el (veszélyezteti a többi utas biztonságát), tehát ha tetszik, ha nem, az utasnak EGY választása van: engedelmeskedik, ha repülni akar. Ha okoskodik, akkor is repül, le a gépről...
mekkelek
@eugen4402: Ja, gondolom nagyon veszélyes volt a jegyespár a többi utas biztonságára... Eléggé túl vannak pörögve az amicsik mostanában.
eugen4402
@mekkelek: Lehet, hogy van egy-két túl óvatos biztonsági előírás odaát, de légy őszinte: 9.11 óta indokolt a félelmük, és bár tudják, hogy a terrorveszélyt megszüntetni nem lehet, legalább adminisztratív intézkedésekkel igyekeznek minél alacsonyabb szintre redukálni. Ha anno nem trehánykodják el a munkájukat a Szolgálatok, a WTC még ma is állna...
mekkelek
@eugen4402: Paranoia... persze, 911 óta mindenre van indok. Nem tudom ebben a házaspárban mi volt a terrorveszély, az nekem nem derült ki.
eugen4402
@mekkelek: Ne haragudj, de ebben a hírecskében nekem bűzlik valami. Akár azt is el tudnám képzelni, hogy a sorozatos hitelrontási kísérlettel valami ökör ártani akar az United Airlines-nak. De tudod mit? Ez legyen a jenkik gondja...
mekkelek
@eugen4402: A United Airlines-nak nem kell hitelrontási kísérlet, megteszik ôk azt saját maguk, az egyik - ha nem a - leghirhedtebb légitársaság. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.