Rex Tillerson amerikai külügyminiszter szerint Irán provokálóan viselkedik, célja a Közel-Kelet destabilizálása és Amerika érdekeinek aláásása a térségben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
26 milliárdos hitel Iránnak atomerőműre
Vasárnap ért véget Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hivatalos látogatása Iránban. Az útról a Miniszterelnöki Sajtóiroda számolt be az MTI-nek, közleményük szerint

a magyar-iráni kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséről, ezen belül a nukleáris biztonsági együttműködésről is tárgyalt Semjén Iránban.
Semjén tárgyalt...
Mocskos gazemberek !
Csizmás Kond
" Rex Tillerson amerikai külügyminiszter szerint Irán provokálóan viselkedik, célja a Közel-Kelet destabilizálása és Amerika érdekeinek aláásása a térségben."
...mer ugye csak ámerikának lehetnek érdeki a térségben. Mondhatnám, hogy majd csak alóla is kirúgja valaki a széket de akkor az az egész világot érinteni fogja, mert határtalanok a terjeszkedési vágyai és az uralkodási vágya.
Szókrakész
Inkább Tump-Obama-Killery-Bush(egy alom) háborús ambíciója veszélyes.
nem csak a Földre, hanem az egész Univerzumra.

Ami fent az lent is.
Minden összefügg mindennel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.