Úgy tűnik, a szélsőjobbosok szexelnek a legjobbakat a világ összes szavazója közül. A szakértő szerint ok-okozati összefüggés mondjuk valószínűleg nincs.

Miután YouGov nevű brit közvélemény-kutató cég 19 ezer embert kérdezett meg Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Dániában és Svédországban, arra jutottak, hogy valaki minél jobban képes azonosulni a szélsőjobbal, annál elégedettebb lesz a szexuális életével.

Kiderült: aki a szélsőjobbra szavaz, annak jobb a szexuális élete

A vizsgált országokban a szexuális elégedettség egyenes arányba állt a politikai politikai spektrumon való jobbra tolódással. Ráadásul a szélsőbaloldali nézeteket vallók közül Nagy-Britanniában voltak a legkevésbé elégedettek, ott csak 66 százalékuk állította azt, hogy minden a legnagyobb rendeben az ágyban, miközben a brit szélsőjobbosok 73 százaléka vallotta magát teljesen elégedettnek.

Általában Dániában és Svédországban a legelégedettebbek a szélsőjobboldaliak az életükkel, de ha ezt leszűkítjük a szexre, akkor a német nácik mindenkit lepipálnak.

Ugyanakkor a kutatás vezetője, Joe Twyman elmondta, a közvélemény-kutatóknál aranyszabály, hogy ott, ahol korrelációt találnak két adatsor között, még nem kell feltétlenül ok-okozati összefüggés is látni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Biztosan kampánycélokra használják fel a felmérést, talán egy jól fizetett tanácsadó ötlete volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.