Donald Trump pénteken Paolo Gentiloni olasz miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján fogalmazott úgy, hogy Luciano Pavarottival nagyon jó barátok voltak, de a legendás tenor családja vitatkozna a kijelentésen.

Trump még Pavarottit is magára haragította

Pavarotti famíliája a kampányidőszakban felszólította őt, hogy ne használja gyűlésein az énekes leghíresebb áriáját, a Nessun Dormát.

A két család feltételezhetően azután veszett össze, hogy 2002-ben Pavarotti a New York-i milliárdos egyik kaszinójában állt színpadra, de Trumpnak nem tetszett az előadás és visszakövetelte az énekestől a pénzét.

Pavarotti utoljára a 2006-os téli olimpián, Torinóban énekelte el kedvenc áriáját, az volt karrierje utolsó fellépése. Az operaénekes hasnyálmirigyrákban hunyt el 2007-ben 71 éves korában.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez is a migráns áradat megállítását ígérte, mit tett ez ügyben a falépítesen kívül? Aszadot kéne segíteni neki, hogy maradjanak otthon az emberek.
nezelodo
Lesz még ennek a Trumpnak nagyobb baja is mint a Pavarotti családjának a haragja, csak még nem tudja! Mert a a mi miniszterelnökünk sem ismeri a megbocsátást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.