Macedóniában demonstrációkat tartanak Soros György magyar származású amerikai milliárdos ellen - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Ördögvadász: Nem csoida, ha nem találsz vállalkozó kedvű orvost magadnak! Sorosnak háromk nagy "bűne" van a Gecihez hasonló őrültek szemében, hiteles demokrata, sikeres üzletember és zsidó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Elég gyanús ez a "hír" féeg, hogy a valóban mértéktartó portálok sem hozzák!
F_Viktor
@quadrocopter: Lehet, hogy a macedon konzul a COF keresenek megfeleloen talalt 10 helyi munkanelkulit, akik penzert kezbe vettek egy egy tablat.
Mert Soros azt sem tudja, hogy Macedoniat eszik, vagy isszak, vagy mijafeneaz.
Ördögvadász
@F_Viktor: a youtuben nézheted. A tegnap 50 ezren csak a fõvárosban, 200 ezren vidéken.
STOP OPERATION SOROS
Három hete tartanak már a tüntetések. Ez mellett a pesti mini buli.

Vagy neked nem érdekes, van jobb dolgod. Meghiszem.
nevemnick
Sutus tagja a VMSZ-nek, nem mellesleg még az SNS-nek is,függetlenül, hogy Macedóniában kb két éve keveri a szart.
(SNS Szerb Haladó Párt - orr-bán legújabb haverjai)
nevemnick
Ja, és arra emlékeztek, hogy mikor volt orr-bán Szerbiában? Nu, rá másfél -két hónappal kezdődött a ,,sorosozás" a macedónoknál...
F_Viktor
@Ördögvadász: Kicsit elore szaladtal, Macedoniaban mar evek ota folyamatosan tuntetnek fiatalok a KORMANY ELLEN (es kormanypartpart, a VMRO-DPMNE ellen)!
Az ellen a kormanypart ellen, aki mellett macedonul kampanyolt a legutobbi valasztason szijjaspeter!

Erdekes modon, a macedonok ugyanolyan bunokkel illetik Gruevskit, mint a magyarok orbant: korrupcio, valasztasi csalasok, nacionalizmus, ugyeszseg iranyitasa, nemzetisegi viszaly szitasa, stb.
Ezek utan nem kell csodalkozni egy kis Sorosozason sem. A magyar kormannyal tul jo az elnok viszonya.
Nessy
nem akarok ünneprontó lenni, de néha érdemes lenne elgondolkozni egy pillanatra! Nem tartom valószinűnek, hogy Sorosnak száz milliárdos vagyona lenne. Mert csak az elmúlt hetekben minimum húsz - harminc helyre költött egyenként több milliárdot, továbbá utaztatja a migráncsokat, kormányokat buktat, és üres óráiban Orbánt akarja megmerényelni. Nem sok ez egy hangyafülnyit?
Ha ennyire széttagolja a vagyonát és a befolyását, sehol sem jut egyről a kettőre. Vagy ez nem is érdekes? Lényeg, hogy megtalálták az Antikrisztust?
Ördögvadász
@Nessy: a sumó a nagy Rotschild familiához tartozik. Azok uralják az emberiséget, tehát minket és mindent. Jóformán mindent. Azok az antikrisztusok, sötét Luciferek. Az elit maffia fõnökei.

A vén sumónak van még egy kis privát feneketlen kútja is, a Bank of England. És ki tudja még..
Equus
különös ez a balkáni sorosozás... még jó, h Magyarország nem tartozik a Balkánhoz... Nyugat-Ázsia azért egy kicsit más. A balkáni népek meg miért is nem tagozódnak be újra a Török Birodalomba?
karma1
M1, origo... Asszem, megvan a szint... (par kilometerrel a banyaszbeka feneke alatt), igy kb. egyivasuakrol lehet szo...Bocs, nem szoktam eloiteletes lenni, de megtanitott ra a magyar media.
karma1
Azert kivancsi volnek a nevsorra, azokrol a macedonokrol, akik a CEU-n vegeztek az elso 25 evben... Aztan meg arra, hogy MOST hol elnek azok az emberek, hol tanitanak, mit csinalnak?
@Nessy: Mar nagyon regota azon filozom, amin Te: Gyuri bacsi gazdag, de nem a vilag leggazdagabb embere. Annyi milliardja, hogy egesz Sziriat elinditsa Europa fele, na meg Macedoniat, Magyarorszagot es meg a nagy Oroszorszagot is droton rangassa: nahat ez egyaltalan nem realis. Ha viszont valakik tenyleg osszefogtak a vilag osszeugrasztasara (nagyon gazdag emberek), azok meg nem fognak Sorosnak szolgalni, Soros csak a sajat penzet koltheti, de nem a maset. (Ha en ilyen kogazdag lennek, es az lenne a celom, amivel most Gyuri bacsit vadoljak, akkor engem nem ugraltathatna senki, oda tennem a penzemet, amire en akarnam, es nem hagynam, hogy EGY ember, jelen esetben Soros ugraltassaon engem a sajat milliardjaimert).
De ezt az egybites csurhe nem igazan erti meg, leven elegge alulmuvelt tarsasagnak kinezo bagazs.
orbantol viszont az egyik legnagyobb szegyenkezesre okot ado lepes volt ennek a sorosozasnak a felepitese, mert Sorost ismerik Magyarorszagon, viszont orban rovid memoriaju, elfelejti, hogy neki koszonheti a milliardjait.
Lelke rajta, orbant a sajat hulyesege fogja megdonteni...
karma1
Ahhoz kepest hogy a cikk inkabb kigyurt kopasz ferfiakrol beszel, az elso sorokban kapasbol 7 no van... Nem baj ez, csak legalabb a keppel ellentetes szoveget ne irjon le. (Vagy ha leir. ne tegyen hozza rossz kepet...:o))
1magyar
@F_Viktor: De sorost sem az esze tette naggyá, hanem a kapott pénz és ukász.
Nessy
@1magyar: Istenem, nem lehet mindenki olyan okos, tehetséges, művelt, intelligens, mint hazán jelenlegi milliárdosa, Mészáros Lőrinc!
karma1
@1magyar: Nem tudom, kitol kapott volna penzt, mert osszesen volt 10 dollarja, amikor elhagyta Magyarorszagot. Angliaban penzugyi diplomat szerzett, Amerikaban filozofiait. Mibol gondolod, hogy nem egy tanult ember, es mas penzebol gazdalkodik?
orban gazdagodasa nem zavar? Az egyaltalan mellekes neked, hogy Soros penzen csinalt egy 3 honapos oxfordi kepzest (azt sem vegezte el, mert ahhoz is hulye volt), es utana csak mint KISZ titkar, es foallasu politikus dolgozott?
Szoval megint a biralat: Soros, Gyurcsany nemzetrablok, felforgatok - orban pedig a fa'rosz, a fenysugar az ejben, mindegy, mit kaparintott ossze maganak az elmult 26 evben.
Hmmmm,...
quadrocopter
@Ördögvadász: Nem csoida, ha nem találsz vállalkozó kedvű orvost magadnak! Sorosnak háromk nagy "bűne" van a Gecihez hasonló őrültek szemében, hiteles demokrata, sikeres üzletember és zsidó!
Ördögvadász
@karma1: hogy lékelhette volna meg a fontot a vén csaló gurú, ha nem a goldmannnál kapja a kiképzést. Nézd meg draghit, a kiképzés nem volt hiába! Mire nem jó a filozófia. A goldmann filozófia!
picike1
@quadrocopter: ide süs mit irok én most neked mindenben politika mentes vagyok ,de azt mondom ha az én kertemben akarsz te bejutni kertisemen át ugy penderitelek ahogy csak lehet onnét el tégedet . igy vagyok én a hazámmal is is én nem támogatom az illegálisat bevándorlást önkény alapon se semilyen alapon világos voltam. ezt várom el mindenkitl aki a hazájának jót akar . természetesen jöhetnek vizummal akik ellenőrizett emberkék ,de ez más és nem a mingránció ! én mellém ne telepdjenek idegenek !
1magyar
@Nessy: Ő sem az esze miatt tart ott ahol.
karma1
@1magyar: Hat persze, mert az a jellemzo, hogy a Wall Street-en csupa retardalt uldogel a tozsden meg a politikaban...
Bar igazad lehet, mert a trumpot is megvalasztottak... Ot se az eszeert szeretjuk, viszont oneki sikerult az, ami nem tul sok embernek: a Nemetorszagbol bevandorlo - TEHAT MIGRANCS! - apukatol orokolt par milliardot is kepes volt elb@szni, mert bankcsodbe vitte a sajat uzletet. Aztan 18 evig nem fizetett adot...
Na, ilyenekhez, meg a vajna nevu, Amerikaban mar levitezlett parokakeszitokhoz vonzodik a hos orbanod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.