Most megnutatjuk a világ legszebb, legvadabb látnivalóit a National Geographic összeállítása alapján. Molokai, Hawaii. Sokak szerint Molokai olyan, mint a Hawaii szigetek lehettek ötven évvel ezelőtt, mások azt mondják, ilyennek kéne lennie minden szigetnek. 10 mérföld széles szigetet nem érintette meg a fejlődés szele, partjai érintetlenek, vízeséseinél, ősi romjainál nem fényképkezednek ezren, és még közlekedési...

Forrás: zizz.hu
Feltöltő: BulvárBéla85
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Te Anauban talalhatoak a glowing worm-ok,... Csodaszep latvany, minel ehesebbek a bogarak, annal fenyesebbek, igy hivjak oda a betevedt molylepkeket, ejjeli bogarakat. A cikkben Waitomo-t ir, de Waimoto helyesen a hely neve..Voltam ott, csak nema csendben szabad bemenni - csonakokon visznek be - , mert a bogarak hangra erzekenyek...:o)) Vilagitanak, de nem szentjanosbogarak,,,..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.