3,85 millió dollárért, azaz 1100 millió forintért eladó egy komplett kisváros az Egyesült Államokban. A város egyes részeit már 2015-ben eladásra bocsájtották. Most azonban majdnem minden vihető.

Az árban benne van hat családi ház, egy bolt és egy iskola is. Az egész mindössze 250 hektáron terül el. A Oregon állambeli várost még 1902-ben alapították, nevét pedig Aaron Tiller telepesről kapta. Alapvetően fakitermelésre szakosodtak, de idővel a fa iránti kereslet lecsökkent, ráadásul a város malma bezárt. Így a település fokozatosan elnéptelenedett. A falunak jelenleg két lakosa van, egy volt tanár és egy lelkész – tájékoztat az adatokról a Daily Mail.

Egy ingatlanos szerint vannak is érdeklődők: kender- és kannabisztermesztők, továbbá kínai befektetők is megnézték maguknak a települést. Előbbiek termesztése Oregon államban legális, ám szövetségi szinten már tiltott a kereskedelme. Van olyan is, aki idősek gondozását tervezi a helyen.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kannabisztermesztők előnyben! Ha lenne 1,1 mrd forintom, meg is venném ezt a bájos kis települést. Hamar kitermelné a vételárát.
A vadkender olaj meggyógyítja a rákot.
Van néhány olyan betegség, amelyek kezelésében már bizonyított a kannabinoidok gyógyászati hatásossága:
- Ízületi gyulladás
- Rák
- Cukorbetegség
- Sclerosis multiplex
- Parkinson-kór
Brit Columbiában kapható 4700 dollárért 100 ml.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.