Az Abszint a 18. század végén került a figyelem középpontjába, ekkortájt találták fel. Ami azt illeti, feltalálója egy francia orvos, Pierre Ordinaire volt. Úgy találta fel, hogy ürömöt és számos más gyógynövényt disztillált, amíg létrejött egy alkoholos alap. Bár ez a mai modern orvostudomány világában furcsának tűnhet, ekkor ez még egy elfogadható orvosság volt számos betegségben szenvedő betegeknek.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
50 fokostól? 50-55 fok egy normális pálinka szeszfoka. Az igazi abszint 70 foktól abszint.
KavehazMagazin
@simmering73: Igen, ez régen így volt, azonban az egészség (és látás) károsító hatása miatt egy időben betiltották. Visszahozni újra a "köztudatba" a 90-es években alacsonyabb alkoholtartalommal lehetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.