Sarah Villafañe, a Charlestoni Főiskola diákja egy Facebook posztban osztotta meg dühét:

elküldték az iskola edzőterméből, mert nem ítélték alkalmasnak a ruháját a közösségi mozgásra.

A lány azt írja, egész nap haspólót és sportmelltartót viselt, de senkinek nem volt egy szava sem emiatt, kizárólag az edzőteremben húzta ki öltözékével a gyufát.

Többször megkérték, hogy vegyen fel egy pólót, ő pedig többször elmondta, hogy de hiszen egy pólóban van, odahívták a terem vezetőjét is, aki közölte vele, hogy olyan pólót kellene viselnie, ami teljesen eltakarja, ha pedig ezt nem teljesíti, távozzon.

(Bors)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ez a történet már egyszer volt csak másik nő volt a fotón. Ez nekem kamunak tűnik.
namihami
@pungapeter: Edzeni ment vagy magamutogatni (bikavadászatra)?
Szerintem minden helynek és tevékenységnek megvan a maga módja és helyi előírása. Na, ez a csaj ebbe szaladt bele. A terem tulajdonosa előírhatja a szerinte helyes ruházatot. Legfeljebb kevesebb lesz a kuncsaftja. De ez már az ő kockázata.
pungapeter
@namihami: Mindenki úgy öltözködik ahogy akar. Én inkább az álszenteket nem bírom elviselni, akik egy rövid trikós hölgyben is szexet látnak azon a helyen ahol egyébként úgy kell öltözködni, hogy kényelmes legyen sportolni. Megfelelő öltözetet viselt a hölgy, csakszerintem a hely nem világi nézeteket vallóknak volt fenntartva, hanem bigott félnótásoknak.
pungapeter
@pungapeter: pontosítok bigott, perverz, szexista, vallási fanatikus félnótásoknak.
namihami
@pungapeter: Mivel csak most kerültem gépközelbe...
Tehát: szerinted egy edzőteremben csak haspólóban lehet illetve kell megjelenni? És aki edzeni megy az mindazon jelzőkkel bír, amit fentebb használtál?
Egyébiránt, fenntartom azt az állításomat, hogy a terem tulajdonosa megszabhatja a SAJÁT tulajdonú edző(mondom edző)termében való öltözködési szabályokat.
És ezt vagy elfogadja a látogató vagy keres egy másikat. A terem az övé és ehhez kell, kötelező igazodni, vagy van másik.
pungapeter
@namihami: szép világ az ahol egy vállalkozó szabhatja meg azt hogyan öltözködjek. Vajon mit szólna az ilyen Isten barma ahhoz ha mások meg azt akarnák megszabni, hogy az ilyen szexista, perverz álszenteknek nem lehet üzletük? Sztem a nő leperli róla a gatyáját is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.