Az elmúlt évek konfliktusait igyekezte párbeszéd útján rendezni a magyar kormány, és a most napirenden lévő ügyekben is erre fog törekedni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén, amelynek egyik fő témája az alapjogok magyarországi helyzete volt. Magyarország betartja a migrációval kapcsolatos dublini rendeletet, ami miatt elismerést érdemel és nem bírálatot - mondta a miniszterelnök. A baloldali EP-képviselők támadták Magyarországot, míg Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője arra kérte a magyar kormányt, hogy vegye figyelembe az Európai Bizottság ajánlásait. Sok hozzászóló képviselő kifejezetten védte, támogatta Orbán Viktort.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Semmi új! A hazai mocskos hazugságait kivitte Brüsszelbe!
Azt legalkább elismerte, hogy a migráció nem itt akar letelepedni, de akkor hogyan fogják elvenni a munkánkat?
Mocskos tróger!
simmering73
Az EP-nek nagy bűne van. A demokrácia oldaláról próbálja megközelíteni és megérteni orbán diktatúráját.
bakegya
MAGYARORSZÁG ELISMERÉST ÉRDEMEL-de csakkk azért mert téged még mindig elvisel mocskos rétinéger-szétlopattad már az egész országot az aljas fideSS NARANCSKÖDBEN.
A ROGÁN mit keres ott-csakkk nem letelepedési kötvényeket árul az EU BÜROKRATÁKNAK???
ORBÁN JÓBBAN TENNÉ HA AZ ASZTALRA DOBNÁ A MAGYAROK ÉRDEKÉBEN AZT A TÖBBEZER MILLIÁRDOT AMIT A MAGYAROKSOSE ÉLVEZHETNEK MÁR MERT SZÉTLOPTÁK A néppárttagok és a haverok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.