Megölték Holló Róbert vállalkozót, miközben segíteni akart a szomszédjukban élő mozgássérült asszonynak, akinek betörtek a házába.

Az eset a vajdasági Doroszló településen történt csütörtök este. A Holló Farm tulajdonosának fia, Roland azt nyilatkozta Blic napilapnak, hogy kiabálás hallatszott egy szomszédos házból, erről szóltak a volt rendőrnek.

„Azonnal átment a szomszéd házba, hogy megnézze, mi történik. Abban a pillanatban, amikor kinyitotta az ajtót, a betörő rálőtt, két lövés a szívén érte, egy golyó pedig a kezében kötött ki. A helyszínen meghalt. A betörő ezután megölte a mozgássérült asszonyt is, a lányát pedig súlyosan megsebesítette, akit később a kórházba szállítottak”

– mondta el a részleteket Roland.

„Az apám 25 évig rendőr volt, bejárta az összes háborús területet az országban, Krajinától Koszovóig. Most pedig gyakorlatilag a háza küszöbén lőtték le”

– tette hozzá a fiú.

Holló Róbert egy ideig a doroszlói helyi közösség elnöke volt, halála előtt pedig a helyi közösség tanácsának a tagjaként tevékenykedett.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Borzalmas tragédia.
A közbiztonság romlásáért is átok a kormányra!
szép új világ
@elnyomott: Talán ezért az egyét nem hibáztatható a magyar kormány. Lévén, hogy Doroszló a Vajdaságban (Szerbiában) van.
Györe-Juhasz Eva
@szép új világ: ott csak iskolákat finanszíroznak,a közbiztonságot mèg ,ha minden igaz nem támogatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.