Trump az elnöksége 100. napján adott interjút a Reutersnek, amiből kiderült: a valóságshow-sztárból lett világvezető élete sem fenékig tejfel.

Hiányzik a kormánykerék. Már nem vezethetek

-mondta Trump, akit összességében meglepett, hogy az Egyesült Államok vezetőjének lenni kemény munka:

Szerettem a korábbi életemet. Sok mindent csinálhattam. Többet kell dolgoznom mint korábban. Azt hittem, hogy könnyebb lesz.

Hiányzik neki a magánélet is – mint mondta, ma már sehová nem tud menni anélkül, hogy a titkosszolgálatok rajta ne tartanák a szemüket. Habár korábban is kamerák követték az életét, ez most teljesen más: úgy érzi magát, mint egy bebábozódott lárva.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagy rád ez kabát igaz ?
Te szerencsétlen csak rád kellett nézni, tudható volt hogy meghaladja
az értelmi képességeidet.
sokanvagyunk
Igazi kormányt már nem bíznak rá ezekre - elég, ha a nevüket le bírják írni.
Equus
nem egyszerű töri ez... csak meg kell nézni, miként mutattak jeleölt kroukban és milyenné váltak az első 4 év után... a második négy év már 40 évet öregített rajtuk. Nincs magánélet, nincsenek haverok, nincs kaland csak 24 órás állandó készenlét. Folytonos adathalmaz, folytonos elemzés, milliótól több ellenség és ami rosszabb ettől több barát... elvárások és azoknak megfelelés vagy meg nem felelés... örök latolgatás... ehhez képest még egy magyar kisvállalkozó is király életet él, pedig azt is basztatják ezren...
wagabund
...az ovális asztal alatt sem bújkál egy gyakornoklány...
nezelodo
Szegény ember, én tudok egy törtetőt, aki szívesen átvállalná tőled ezt a sanyarú sorsot, innét a kis hazánkból, fiatal (tudatlan) kora óta arra az elnöki trónusra vágyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.