A kommunikációs szinten már az atomháború küszöbén álló Észak-Korea mindennapjairól igen kevés hiteles információ lát napvilágot. A látványos atomprogram és a rakétatechnológia sikerei-kudarcai mögött súlyos társadalmi problémákat, éhezést, nélkülözést és "természetesen" az egyik legkeményebb diktatúrát találjuk. De vajon hogyan ünnepelt május elsején Észak-Korea lakossága?

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Én nagyon úgy látom, hogy ' az atomháború küszöbén ' csak a nyugatos sajtó szintjén ( talán a sok fegyverraktározási problémákban vergődő Amerikában még ) áll saját maguk csak az elért eredményeik védelmét igyekeznek elrettentő eszközeikkel megóvni, de a hétköznapjaik, ünnepeik inkább emberiek...

Az ismert (!) fényképek - de a blogbejegyzés igazi értelme IS - inkább egy konszolidált életre utal, ha a megjegyzések már bizonyos tovább-gondolkodást tükröznek IS !

Szerintem nem kellene állandó ellenségeskedéssel - ellenség keresgéléssel - az emberiség ideig állandó lázban tartani, és mindjárt a hatalmas szegénység, éhezés, halál sem lenne olyan mértékű, mint azt tükrözik ismereteink !
Ördögvadász
A nemzeti ünnepre tudtommal több tucat külföldi újságíró is meghívót kapott.
Az index újságírója?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.