Elbocsátottak tucatnyi rendőrt Tádzsikisztánban, mert képtelenek voltak kellő súlyfeleslegtől megszabadulni a számukra előírt edzésprogram során.

Egy idén indult erőnléti program keretében a rendőröknek egyebek közt le kell futniuk öt kilométert heti három alkalommal. Míg más túlsúlyos rendőröknek 5-20 kilót is sikerült fogyniuk, az elbocsátottak semmivel sem lettek karcsúbbak – jelentette az Interfax hírügynökség a tadzsik belügyminisztériumra hivatkozva.

A dusanbei kormány az utóbbi időben több meghökkentő intézkedést is hozott a rendőrökről kialakult kép javítására, így például kötelezte őket, hogy áprilistól legalább havi egy alkalommal menjenek el színházba „szellemi és erkölcsi színvonaluk emelése céljából”.

A 8 millió lakosú közép-ázsiai szovjet utódállamot több mint két évtizede irányítja vaskézzel Emomalii Rahmon örökös elnök.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar kezdtem orulni...Aztan semmi,... Pedig otthon is lenne ok ra: egy dagadt rendor nem tud hatekonyan elfutni a terroristak elol...:o)))
quadrocopter
Na bumm! Gecisztánban meg 2 éves kortól kötelező lesz a foci, leigazolt játékosoknak sehova nincs felvételi vizsga!
karma1
Mar kezdtem orulni...Aztan semmi,... Pedig otthon is lenne ok ra: egy dagadt rendor nem tud hatekonyan elfutni a terroristak elol...:o)))
karma1
@RonaGyuri: nem akartam,...:o))) Apropos: a TIZ fos viperaval felfegyverkezett da'da'zo brigadot mar megtalaltak? Vagy tiz telefonfulke meretu nehezfiu csak ugy el tud logni a rendorseg elol, hogy huss???
(Ezert gondolom azt, hogy nalunk csak sportos rendorok vannak szoliban. Mert arra ugye nem is mernek gondolni, hogy beszariak lennenek...:o))))
Eladott Ország
mno.hu/belfold/cba-alvallalkozonal-keszultek-a-fertozott-szendvicsek-1386743
Nálunk a rendőröknek CBA-alvállalkozónál készítik a fertőzött szendvicseket, így elhízásra nem kell számítani. Azóta a CBA gyógyszerként bejegyeztette székrekedés ellen a rendőr fosatót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.