Az Egyesült Államok titkosügynöke a tervek szerint április 15-én hajtott volna végre egy gyilkossági kísérletet egy phenjani katonai díszszemlén Kim Dzsong Un ellen.

Biológiai fegyverrel akarták kivégezni Kim Dzsong Unt

Fotó: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Az észak-koreai állami média (KCNA) adott hírt arról, hogy Dél-Korea az Egyesült Államok segítségével képzett ki egy kémet, akinek az lett volna a feladata, hogy meggyilkolja az észak-koreai diktátort.

A támadást április 15-re tervezték, amit biológiai fegyverrel vagy radioaktív anyaggal hajtottak volna végre – írja a hirado.hu a Hszinhua kínai állami hírügynökség internetes oldalára hivatkozva.

A kémre még 2014-ben, Oroszországban talált rá a CIA. Az újonc egyetlen feladata állítólag az volt, hogy végezzen Kim Dzsong Unnal a kommunista Észak-Koreát megalapító Kim Ir Szen születése 105. évfordulójának alkalmából rendezett phenjani katonai díszszemlén.

A hírforrás szerint a kémről annyit lehet tudni, hogy a vezetékneve Kim, phenjani lakos, és missziójához felszerelést, pénzt és részletes utasításokat is kapott. Arra nem tér ki az írás, hogy a kém még életben van-e.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Kicsi koreainak elég lett volna egy cirkáló rakéta.
Pálinkafőző Rézüst
hirado.hu...:))))) Na erről ennyit... :)))))))))))
wagabund
újabb tisztogatás veszi kezdetét..ezért egyre vadabbul, vagy inkább kétségbeesve tapsolnak körülötte a tisztek..
...miközben a titkosszolgálat minden mozdulatukat elemzi, egy "Stirlitz" azért ott van ám köztük...jó lenne tudni melyik az..a teljes állományt mégsem nem lehet likvidálni...
cikicakk55
Nem igaz,hogy abból a rengeteg agy mosott emberből legalább egy,nem tud ennek a féregnek a közelébe jutni.Rákosi kis Miska ehhez a személyi Kultuszhoz képest,amit ez a földszintes OQ bajnok csinál. Már ránézésre is látszik,hogy hülye.Szerintem beltenyészet,mert már a nagyapja sem volt normális. Annyi esze nincs ennek az őrültnek,hogy a sok atomrobbantással a saját levegőjüket is mérgezi.Esetleg neki külön oxigén palackja van? A víz alatti robbantások sem veszélytelenek..Én drukkolok,hogy végül valakinek sikerüljön és eltudja tüntetni a föld színéről.
wagabund
@cikicakk55: figyeld csak meg...ha érzi, hogy húha, nagy a baj, akkor elsők közt fog megpattanni...napokig észre sem fogják venni, hogy lelécelt(a kasszával is)
F_Viktor
Hazugsagok + Nep-hulyites + allando ellensegkep mantrazas = ?
cikicakk55
@wagabund: Ezt én már régóta írom szinte minden fórumon.Pénztáros Lőrinc csak hiszi,hogy Ő olyan gazdag.Minden pénze valamelyik kis szigetecske bankjában fiadzik.7 év alatt jó pár milliárd forint ami ott várja a gazdiját és a családot.A hű csatlósok meg itt maradnak koncnak a népnek,hogy legyn kiket mérgünkben széttépni.Van olyan komoly hálózata a vezírnek,hogy időben figyelmeztetik,hogy lelécelés,vagy bukta.Mindent itt hagynak,mert igaz az is rengeteg ami itt marad,de annak ami várja kinn őket csak 1%-a lehet.Ha így tűnnek el észre sem veszi senki.Az ország meg csináljon amit akar.Kiadatás nincs,így elszámoltatás sem lehet.A plasztikai sebészek csodákat tudnak tenni.
cikicakk55
@wagabund: Bocsi,ezt O.V-re írtam,de erre a húzott szemű diktátorra ugyan úgy ráillik.
wagabund
@cikicakk55: azért nem értettem igazán, mert és az É-Koreai emberre írtam...Svájcban tanult, tehát van fogalma arról, hogy mit is csinál a hazájában.
Ördögvadász
@cikicakk55: régóta írod minden fórumon, írod. Hamár jobb dolgod nem akad...
cikicakk55
@wagabund: Elég baj az,hogy a nép semmibe vételét tanulta Svájcban.Mind a kettő istennek képzeli magát.csak az a jó és okos döntés amit Ő hoz,nem törődve azzal,hogy a népének ezzel még nagyobb nyomort zúdít a nyakába.
cikicakk55
@Ördögvadász: Akad jobb dolgom is,tehát ne úgy képzeld,hogy reggeltől estig minden online felületem osztom az észt.A saját meglátásomat osztom meg,ha éppen az a téma,hogy lessz-e elszámoltatás,eddig miért nem volt? Melyik párt fogja be is tartani az ígéretét, Erre szoktam írni,hogy nagyon hamar el kell kezdeni az Orbán família viselkedésének figyelését.Jóval hamarabb tudni fognak a bukásukról,mint mi,akik dolgozunk is rajta,ki mivel tud.60 éven felülieket elég nehéz már a tüntetésekre kivinni,mert több mint a fele örül ha 10 percig állni tud.Nekünk marad az internet,ahol elmondhatjuk a véleményünket.( ma még,de nem tudni meddig) Tehát szabad időmben bizony szörfözök a neten és ha találok olyan oldalt ahová érdemes beírni,oda beírom a véleményem.Ha lájkolják örülök,de ha nem,az sem zavar. Az ellenzék gondoskodott róla,hogy jól feldarabolja apró kis pártokra az ellenzéket és ahelyett,hogy összefognának,egymást marják és vissza fele mutogatnak még mindig.
quadrocopter
Ó, mintha a Magyar Hírlap, vagy a Magyar idők írta volna ezt a szörnyűséges krimit! Azannyát...remélem egyszer csak sikerülni fog, de belülről!
Ördögvadász
@cikicakk55: bevallom, erre nem számítottam. Vagyis, itt ebben a fórumban nem vagyok én a hasonló õszinte válaszokhoz, vagy beszollásokhoz szokva.
Nem tudom, de úgy érzem bármit is válaszolnék, mind, mind rossz lenne. Igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.