A líbiai parti őrség parancsnoka, Rida Aysa szerint a nem kormányzati szervezetek (NGO) elhitetik a Líbiából tengerre szálló migránsokkal, hogy „úgyis a segítségükre sietnek”, ez ösztönzi őket és növeli a migrációs áramlatot. Az Aki-Adnkronos International nevű olasz hírügynökségnek pénteken nyilatkozó líbiai illetékes kijelentette, hogy több százezer illegális bevándorló áll készen indulásra Európa felé, többségük Eritreából és Szomáliából érkezett Líbiába. Rida Aysa elmondta: a Földközi-tengeren jelen levő civil szervezetek súlyosbították a migrációs helyzetet – növelve az indulók számát – azzal, hogy „elhitetik a migránsokkal, hogy mindenképpen a segítségükre sietnek”.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...a nemkormányzati szerv ugye civilt jelent ???
Béla333
@Csizmás Kond: 08.49
Mielőtt eredményt hirdetnél, azért talán várd már meg ennek a vizsgálatnak az eredményét!:

"Carmelo Zuccaro szicíliai ügyész vizsgálatot sürgetett egyes nem kormányzati szervezetek és az embercsempészek közötti feltételezett kapcsolatokról. Az ügyész bizonyítékok nélkül vádol – jelentette ki Emma Bonino, az olasz radikális párt politikusa, volt olasz külügyminiszter."

Vagy neked már annyi is elég, hogy ÓÓÓÓbánék megmondják neked a tutit?
Csizmás Kond
@Béla333: ..persze hogy megvárom...amúgy sem sietek sehová...de azt anélkül is tudom, hogy annyi, különböző ember nem saját motornélküli jachttal vitorlázik ki a megmentőkhöz...és ehhez nem is kell akadémiai filozófusnak lenni.
Béla333
@Csizmás Kond: 09.01
Lehet, hogy igazad is lehetne, de tudod képtelenség nektek Fideszeseknek bármit is elhinni! Annyit hazudtatok már mindenkinek, hogy ha igazat is mondanátok sem lehet már nektek elhinni!
Tudod ezt úgy hívják, hogy hitelesség!
Hogy alapállásban hiszünk a másiknak, nos bennetek már alapállásban nem lehet hinni, hiszen Fideszesek vagytok!
Kártékony paraziták!
Csizmás Kond
@Béla333: Béla... te egy marha vagy !...egy balfasz marha...mert az sem mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.