A pápa elfogadhatatlannak tartja, hogy az amerikai hadsereg „Minden Bombák Anyjának” keresztelte a legnagyobb nem nukleáris robbanóeszközét.

A légierő még áprilisban dobta le a GBU-43 típusú tüzérségi légibombát Kelet-Afganisztánban az Iszlám Állam harcosaira, a fegyvert a híradásokban pedig csak „Minden Bombák Anyjaként” emlegették.

Szégyent éreztem, amikor meghallottam ezt az elnevezést. Egy anya életet ad, ez pedig életet vesz el, mégis anyának nevezzük. Mi folyik itt?

- tette fel a kérdést az egyházvezető szombaton a hallgatóságának.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"Szégyent éreztem, amikor meghallottam ezt az elnevezést. Egy anya életet ad, ez pedig életet vesz el, mégis anyának nevezzük. Mi folyik itt?"

Nem tudja?
Pedig egyszerű.
Liberális életértelmezés.
Ha már a család jelenthet, lehet 2 ratyi, vagy 2 leszbi, vagy...között, ha már...
És ez csak egy gyöngyszem a liberó felforgató ideológiatárból.
Equus
@Szókrakész: te is egy gyöngyszem vagy... mit tud ez a vén kappan az anyaságról, a nőiségről, ha egész életében csak masztizott (na, jó egy-két ministránsfiú belefért, de akkor is), most már könnyű erényesnek lenni, mikor örökké fél hatot mutat a fasza...
cikicakk55
Fogalmam sincs,hogy a pápa miért avatkozik a politikába.Épp elég kárt tettek évszázadokkal ezelőtt a Rómaiaknál, a zsidóknál és más népeknél is.Az erőszakos isten szolgálata nem jelenti azt,hogy hisznek is istenbe. A pápa annyira naiv,vagy olyan jól játssza a naiv embert,hogy az már fel ér egy szellemi fogyatékost matek zsenivé változtatásának lehetetlenségéhez. Ő csak azt látja,hogy a ledobott bomba százakat öl meg.Azt nem látja,hogy akire ledobták,azok ezerszer fájdalmasabb kínzások közepette ölnek meg embereket. Előbb talán meg kellene ismerkednie a " miért" fogalmával.Az emberi gyarlóság,hogy vannak akiknek semmi nem elég,és a javak megszerzéséért,vagy egy hatalom eléréséért képesek több ezer embert halálra kínozni.Képesek a koránt teljesen átírni és most már Allah nem védi az embereket,hanem arra buzdítja a híveit,hogy öljenek meg minden hitetlen kutyát.A hitetlenek meg mi vagyunk, a keresztények.A pápa is benne van.épp úgy az Ő feje is benne van a célkeresztben.Annyi a szerencséje,hogy a pápának nincs felesége,gyerekei( legalább is nem tud róla) ,szülei gondolom már meghaltak,így nincs olyan mély gyászt előidőző veszíteni valója.
justhpeter
@cikicakk55: Könnyű nekünk ítélni. Ennek ellenére ne tegyük. Mi is tele vagyunk megélhetési kereszténnyel, akik 100 forintért az anyjukat is eladják. Minket sem véd meg a kormány semmi ellen, csak elszedi amink van. Velünk ellentétében a Pápa szeretne hinni abban, amiben mi sem hiszünk. Semmilyen vallás nem épülhet mások elpusztítására.
KisGenyo2
Vajon anyák napján megköszöntötték a nagy bombát? XD
Eriksson
@justhpeter: Minden vallás a saját létének érdekében működik: Elpusztítani a többit.
justhpeter
@Eriksson: Az nem vallás, az a vallás tagadása. Minden esetre én maradok pogány.
Eriksson
@justhpeter: Semmilyen vallást nem követek, így tőlem bármelyik elfér.
Eriksson
@justhpeter: Szerintem egy vallás követése kizárólagos elkötelezettség, s mint ilyen, a többi tagadása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.