Elmesélte történetét az a mexikói nő, akit elraboltak, majd naponta többször is megerőszakoltak.

Sandrát a saját szülővárosából rabolták el, amikor 19 éves volt, majd arra kényszerítették, hogy a testéből éljen New York-ban. A most 30 éves nő elmesélte, hogy naponta 30 ember erőszakolta meg, akik rendszerint megverték és megvonták tőle az ételt, illetve a vizet is.

Elrablóját Alfredónak hívták, aki azt hazudta a lánynak, hogy bemutatja őt a szüleinek, majd prostitúcióra kényszerítette egy másik városban. A nőt azzal fenyegette, hogy megöli a családját, ha nem teszi azt, amit mond, illetve meg is verte, amikor a lány ellenkezni próbált.

„Soha nem voltam prostituált. Semmi rosszat nem tettem, de mégis négy éven át erőszakoltak meg napi szinten, amíg a foglya voltam”

- mesélte a nő.

Három évig árulta a testét Mexikóban, majd New York-ba vitték, de egy év múlva sikerült elérnie a testvérét, így képes volt megszökni. Sandra a mexikói konzulátushoz fordult, akik a Sanctuary for Families nevű szervezethez küldték, akik a hozzá hasonló sorsú embereken segítenek.

A szervezet elintézte, hogy a nő az USA-ban maradhasson, hogy segíthesse a hatóságokat és levadásszák fogvatartóját.

„Nem tudom, mi lehet Alfredoval. Szerintem visszament Mexikóba. Most az amerikai hatóságokat segítem, hogy együtt a nyomára bukkanhassunk. Remélem hamarosan letartóztatják” – mondta a nő. Sandra jelenleg az 5 éves fiával él Amerikában, ahol egy étteremben dolgozik, szeretne séfként érvényesülni. – írja az Independent.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Naponta 30-an erőszakolták és verték meg az elrabolt mexikói nőt"...

..."négy éven át erőszakoltak meg napi szinten, amíg a foglya voltam”...

itt a kocsmában is van egy "jószívű" hölgy, aki bizony sokat látott...de még ő is elcsodálkozott...na nem a fuvarszámon, hanem a betegségek terjedésének lehetőségén..mert hogy egyik versenyző sem használt kotont, az biztos...illetve nem szóltak, hogy hiv pozitív vagyok kisanyám(mostantól te is)...vagy van egy príma kankóm..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.