A mindig diszkréten fogalmazó Figaro szerint is árulás, amit Manuel Valls volt szocialista miniszterelnök tett. Valls januárban még szocialista elnökjelölt akart lenni, de a döntő fordulóban kikapott Benoit Hamontól. Francois Hollande elnök bukott miniszterelnöke ezután közeledni kezdett Macronhoz, majd ma reggel az RTL rádióban megdöbbentő kijelentéseket tett. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Micsoda hír, köszönjük.
De már nem úgy van, hogy el kell fogadni a többségi akaratot? Vagy ez akkor nem igaz, mikor valóban többségi?
Egyébként nem akkor szoktunk világraszólóan kikérni magunknak, mikor minket minősítenek külföldön?
Ez is csak a szokásos kettősmérce.
Szókrakész
Hajrá libsik.
Kezdődik a reality show.
Most derülnek ki a valós dolgok az egész Macron buliról.
Lehet ehhez is eufórikus tapsolásba kezdeni.
Aki Én
...egyébként azt összeszámoltátok már, hogy a fideszben hány bukott szoci van???
Van itthon is bőven leleplezni való, nem azzal kéne foglalkozni?
Szókrakész
A libsiknek a hatalom a lényeg, tök mindegy milyen ideológia mentén érik el.
A Köpönyegforgató Páholy.
36
A Rothschield bank és család, tehetsége így lehetett francia elnök és a liberális vezetés folytatója.

A németeknél is megcsinálták a vezércselt. A népszerűségét vesztett Merkel-el szemben, kiállították Schulz-ot. Eredmény: Merkel és pártja, ismét győz.

Egyébként hallottam egy találó megállapítást Franciaországról: "Franciaországot, mindenképp nő fogja kormányozni. Vagy Macron felesége. Vagy Angela Merkel.":)
Szókrakész
@36:
Találó ez a kétopciós megállapítás.
Mert tényleg ez lesz.
36
Számomra egyébként a Macron házaspár, a pusztuló és torzult társadalmak jelképe: Macron, 39 éves. A felesége, 64!
Értem ezalatt azt, hogy egy bizonyos életkorban lévő európai nő, vagy férfi, pláne a fiatalok, ma már nagyon nehezen találnak társat a saját korosztályukban.

Macron egyébként-bocsánat az ezoterikus kilengésért-egy Nyilas jegyben született emberke. Örök gyerek, optimista és igazságot kereső, de a kötöttségeket elveti, szereti a bőséget, a sikert. De, utál konfrontálódni és elhamarkodott döntéseket hoz. Viszont, szerencsés a sorsa, mert jól spekulál. Csinosnak és jóképűnek tartják általában, mert pozitív a kisugárzása és általában együttérző. Gyakran erősen vallásos, vagy az okkult és titkos társaságok elkötelezettje, a végsőkig. Viszont, mindez át is fordulhat az ellenkezőjébe is: Cinikus, pazarló, lenéző, elitista, a bírálatot nem tűrő, megalázó és ellentmondásos döntéseket hozó is lehet.
Az asszonynak, aláveti magát döntéseiben.

De, mindenki ahogy gondolja. Én így látom Macront.
nyanya001
Most jött a sokkoló hír: kiszivárogtatták, hogy az új francia elnök mögött Gyurcsány áll!
Annyira megdöbbentünk a szerkesztőségben, hogy az egyik kolléga kiöntötte a kávéját az ijedtségtől, és még a barna italban is Gyurcsány Ferenc arcképe jelent meg. Történt ugyanis, hogy egészen véletlenül az origo.hu címlapjára kattintottunk, – pedig hányszor megfogadtuk, hogy nem teszünk ilyet -, és ami ott fogadott minket, arról jobb lenne inkább nem is beszélni…

A főcím a következő:
“Bemutatjuk a francia Gyurcsányt”

Ugyebár van német Gyurcsány, olasz Gyurcsány, de legfőképp brüsszeli Gyurcsány. Az Origo nyelvezetében a Gyurcsány=Soros=gonosz, sátán, métely stb. Tehát a francia Gyurcsány nem más, mint Macron, az új elnök.

“A korábbi bankár és gazdasági miniszter pályafutása azonban sok ponton kísértetiesen emlékeztet Gyurcsány Ferenc életútjára és ideológiájára” – írja az Origo. Ebből kiderül, hogy azért nagyon hasonló a két politikus, mert mindegyikük tanácsadó volt annak idején. Ha még mindig nem lenne egyértelmű, hogy Gyurcsány áll a francia elnök mögött, akkor most megmutatjuk az Origo legnagyobb aduászát:
Nézzünk még néhány komoly hasonlóságot:

“Nagy vagyont szereztek (természetesen más-más úton: Gyurcsány a kommunista időkben KISZ-vezető volt, és kapcsolatait a rendszerváltás hajnalán gyárvásárlásokra hasznosította, Macron viszont a Rotschild-ház bankára volt” – a KISZ és a Rotschild-ház egyébként is egy és ugyanaz. A Rotschildeknél is voltak piros nyakkendős úttörők, és gyakran tartottak közös KISZ-Rotschild táborokat Csillebércen, csak ezek olyannyira titkosak voltak, hogy még a portást sem avatták be.
pestibulvar.hu/2017/05/09/most-jott-a-sokkolo-hir/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.