Indul a per a menedékkérők EU-s szétosztása miatt. A kormány a fő fegyverével átértelmezné az uniós döntéshozást, és van megfontolandó érve is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Orbán Viktor a kötelező betelepítést a többiekkel együtt maga is aláírta Brüsszelben. Utána egy népszavazással, most egy konzultációval akarta azt semmissé tenni. Én legalábbis így értelmezem. A népszavazáskor nem ment el a szavazók 51%-a, most pedig 1 millióan küldték vissza a kérdőívet,legyen 1.5 M. Ebből mi jól nem fogunk kijönni! Rengeteg pénz kellett az itthoni ellenakcióhoz, s ehhez még majd jön a bünti is?!
kukac50
Ha a Népszavazás árát és a konzultációs levél árát megtartják abból a pénzből eltudtuk volna tartani azt az 1294 betelepülőt akit be kellene fogadnunk.
Orbán az európai parlamentben megszavazta aláírta akkor minek csinál segget a szájából?
1magyar
@kukac50: Ki garantálná az 1294 főt? Te vagy a mérkellék?
Elmennek a kvótás curva anyjukba az árulók!!!
dodóka
@kukac50: Hát azért, mert segg szája van. Olyan komolytalan kb mint a külügyminisztere a komolytalan petike...
Szókrakész
A sok idiótra migráncssimogató Brüsszelimádó libsinek.

Egy a sok gyöngyszem közül.

www.youtube.com/watch?v=GNmm4D3HPj0
Szókrakész
De ha még ez se elég, akkor itt van.
A hőn szeretett, hős, Superhero, Superman, internet cselescsávó Macronotok ennek a mocsoknak az egész európára való szétterítését helyezte kilátásba, büntetve Magyarországot és Lengyelországot, Merkel és Dzsánker segedletével.

www.google.hu/search?q=paris+refugees&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjciej08OTTAhWEfywKHRyGChEQsAQIOA&biw=1086&bih=705

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.