A szerződésre a washingtoni külügy már rábólintott, de a törvényhozás még lesöpörheti az üzletet. Az Egyesült Államok nagyszámú korszerű légvédelmi rakétát ad el szövetségesének, az Egyesült Arab Emírségeknek - jelentette be helyi idő szerint még csütörtökön az amerikai védelmi minisztérium. A kétmilliárd dollárt érő, 160 darab Patriot típusú rakéta eladását a külügyminisztérium már jóváhagyta, a szerződés azonban még a törvényhozás elé kerül, amely elvben ellenezheti a döntést.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: r2d2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Íme a háborúk lényege! Uszítsd össze a kontinensen lévőket, muszlimokon belül is és add el nekik a drága fegyvereket, teremts káoszt és nem tudják ki kivel van.
r2d2
@1magyar: ... és így csak te tudsz a zavarosban halászni! Mármint az USA...
Eladott Ország
index.hu/gazdasag/2015/06/03/az_usa_alig_erzi_meg_az_orosz_szankciokat/
Az Oroszországgal szembeni szankciók ellenére virágzik az amerikai-orosz kereskedelem. Hiába az üzlet az üzlet. Európa meg "élvezi" az arab tavaszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.