Az 1989-es vérfürdő helyszínén. A Fidesz akkoriban még élesen tiltakozott ez ellen. „Megdöbbenéssel és fájdalommal hallottuk a hírt, hogy Kína anakronisztikus, kommunista pártállama vérfürdőt rendezett Pekingben a demokráciát követelő, fegyvertelen diákok között. A tragédia - sajnos - nem ért bennünket váratlanul. Minden józanul gondolkodó ember számára világos, hogy a változtatásra képtelen kommunista diktatúrák nem riadnak vissza a legesztelenebb terrortól sem, ha hatalmukat veszély fenyegeti. Ez a tény azonban nem jelenti azt, hogy a világ szabadságot és demokráciát tisztelő népei szótlanul tudomásul vegyék az emberi jogok sárbatiprását, békés tüntetők legyilkolását. A Fidesz határozottan elítéli a kínai vezetést.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Van ebben az országban jobboldali emberek? Ezt most őszintén kérdezem, mert a fideszesek csak hiszik, hogy azok...:) Minden konzervatív, jobboldali, keresztény ember kezdjen azon gondolkodni, hogy hogy is van ez az egyenes gerinc kérdés! Ha nincs az ellenzéken olyan párt, akikre szavaznának, akkor csináljanak, mert a fidesz viccet csinálnak a saját meggyőződésükből.
Ezt most tényleg nem vérszívásnak szántam!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
...és ez a lopós kertitörpe kommunistázik itthon...
Perwool
A kör bezárul a nagy kedvenc az illiberális modellel..amivel vissza is kanyarodtunk a gyökerekhez..ahonnan indult Orbán a kommunista meleg akolból.
A vér nem válik vízzé.
„Mi, kommunisták, különös emberek vagyunk, különös anyagból vagyunk mi gyúrva…”

Tacepaók, Jelszavak, aláírásgyűjtés, CÖF-ös menetelés.
Kiköpött, mint Mao Kulturális Forradalma. :))
Az 10 évig tartott. Mi most 7-nél tartunk, de jó eséllyel felülmúljuk a Nagy Kormányost.
bakegya
@Perwool: hát ha a jövő héten a TRAMPLIT is lezavarja, akkor SZUPERHATALMI VÁGYÁLMA TELJESÜL A FELCSUTKAI MARADONÁNAK!...tragikus mire képes ez a...nincs rá fogalom.
Perwool
@bakegya: Orbán: "én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát."
Hogy a helyükre ülhessen..
"Ha elfelejtjük a történelmet, arra vagyunk ítélve, hogy megismételjük."
Nálunk is látszanak már ennek jelei...
bakegya
@Perwool: berendezkedni látszik rendesen-átvette és még űberelni is próbálja a jobbik vonalát-gyakorlatilag egyed -uralja a saját káoszát-dominál a nagyhatalmak vezetői között...ellenségnek tulajdonítja amit ő maga kreál ki!!!Bermuda háromszöget csinált ebből a kis hegyek nélküli medencéből ez a gané-és bandája.
silber13
@karma1: Ebben az esetben a modiknak kell lépni és kivágni inen, mint macskát xarni! Mert azt is feltételezem, hogy nagyon is tudatosan csinálja mások mocskolását direkt élvezi, másképp mondva, elmeosztályra való niemand!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.