A magyar kormány nem áll szerződésben a vélhetően az azeriek által megvesztegetett Luca Volontével, az Európai Néppárt egykori elnökével. Egyelőre csak mentelmi joga védi a korábban Magyarországért harcoló olasz politikust, aki ellen tavaly indult nyomozás. Az azeriek vesztegetése már a máltai kormányt is elsodorta.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S tessék mondani nekünk mennyibe került

Lehet, hogy ez a szoros barátságot is katalizáltuk

„Luca Volonté olasz politikus, az Európai Néppárt korábbi elnöke ” nevétől hangos az olasz sajtó: „a gyanú szerint a politikus négy brit cégen keresztül mintegy 2,39 millió euró (mintegy 741 millió forint) kenőpénzt kapott, hogy lobbizzon az azeri gázvezeték megépítéséért”.
Volonté volt az a politikus, aki 2013-ban Azerbajdzsán ügyében tüsténkedett, amikor az Európa Tanács jelentést akart készíteni arról, hogy milyen a demokratikus és emberi jogi helyzet az egykori szovjet tagköztársaságban.
De ő volt az is, aki harcosan kiállt az Orbán-kormány és politikája mellett. Boszorkányüldözésnek nevezte az új alkotmány miatt kialakult politikai vitát, azt, hogy az Európa Tanács monitoring bizottságot állított fel, amely ellenőrizte a magyar alaptörvény gyakorlati alkalmazását.
Equus
@RonaGyuri: "A Hilux és Volonté kapcsán Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika párt társelnöke kérdezte Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy van-e kapcsolat a magyar kormány és közöttük. A tárcavezető válaszában azt írta, hogy nincsenek sem szerződéses, sem más viszonyban a nevezettekkel."

Újbeszélül: természetesen volt kapcsolat, fizettünk is rendesen a "nem közpénzekből", van még kérdés?
RonaGyuri
@Equus: igen én is valami ilyenre céloztam! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.