Két elnök felült a humorvonatra egy pekingi sajtótájékoztató előtt. Többen bírálták Milos Zeman cseh államfőt, aki egy pekingi sajtótájékoztató előtt megjegyezte, hogy túl sok itt az újságíró, el kellene tüntetni őket. Az MTI szerint az Új Selyemút-csúcstalálkozón hangzott el a mondat, amit Zeman Vlagyimir Putyinnak szánt. Az orosz elnök erre úgy reagált, hogy „nem szükséges eltüntetni őket, a számukat lehetne csökkenteni”.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy másik olvasat

nekem már megint egy régi vicc ugrott be

Nagy visszhangot keltett Putyin és Zeman verbális pas de deux-je az újságírók számáról, amiről nekem egy klasszikus vicc ugrott be:
Johnny hazalátogatott a szülőfalújába, ahol csak a Pali barátja maradt már. Mikor elkezdett esteledni a vendéglátó elkezdett magyarázni, hogy ugye nekik csak két szobájuk van az egyik az övék a feleségével, a másikban pedig a 20éves Klárika lakik, így nem nagyon tudnák vendégül látni. Mire a vendég: de kérlek én egy gentleman vagyok!Ezen megnyugodnak, úgy hogy az egyébként gyönyörű Klárika francia-ágyán alszik. Reggel korán ébredve az ablakból bámul a kertbe, pontosabban a baromfi-udvarra. Mikor a leány is felébred megkérdezi: Mondja Klárika, hogy van ez maguknál: itt van 10 kakas, de csak egy tyúk?
Mire az: Ugyan Jancsi-bá, ott csak egy kakas van, a többi gentleman! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.