Varga Mihály és Orbán Viktor nótázott a kínai fővárosban, miután vendégül látták a Bank of China vezetőit.

Nótás kedvére talált a Pekingben egy nemzetközi konferencián tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök, erről pedig nem más, mint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter közölt videót a Facebook-oldalán.

 

A 444 cikke szerint Orbán és Varga mellett a volt londoni nagykövet Csák János volt a nótakommandó legénysége, és a Szegedi csikósok című örökbecsű szerzeményt adták elő kínai vendégeiknek.

Orbán pekingi útján hitelről, gazdasági együttműködésről egyeztetett a kínai féllel, de a nemzetközi konferencián ott lévő Erdogan török miniszterelnököt is meghívta Budapestre, valamint várhatóan Putyin orosz államfővel is volt egy kis beszélgetésük némi közös ügyekről. Még a mongolokkal is üzleteltünk egy picit.

És ha már ott volt, Orbán megkoszorúzta a Tienanmen téri kommunista emlékművet is, ami előtt több ezren vesztették életüket 1989-ben. Ez ellen anno a Fidesz nagyon hangosan és többször is tiltakozott – de aztán szép lassan elhallgattak.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Hiányolom, hogy nem a száztagú cigány zenekar bazsevált Kínában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@verőce21: Már csak a markukat tartó megélhetési hívek, a Keresztény Egyház és a volt MSZMP tagok támasztják a rogyadozó épületet. Dilettáns, de a végtelenségig mohó politikai nyikhajok vették át a szakpolitikusok helyét. Ők még csak nem is Orbánban hisznek, hanem a megszerezhető vagyonban, a megkaparintható hatalomban. Önjáró kiskirályok hatalmas étvággyal, minden erkölcsi fedezet, pláne gátlás nélkül. Orbán Viktort idézem abból a korszakából, amikor még nem istenkirálynak, csak dakota harcosnak képzelte magát: „Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, szállj le róla!” Nagyjából ez van most, de Orbán nem száll le a döglött lóról, hanem még mindig nyúzza. Most éppen a hetedik bőrnél tart. De eljön neki hamarosan a bilincs vezetőszárral.
verőce21
@Eladott Ország: (09:06) Ne álmodozz! A Fidesz majd úgy 10-12 év múlva adja át a hatalmat a Fidelitas-nak.
verőce21
@Eladott Ország: (10:28) Na nem azt, a Hatalmat! :)
Eladott Ország
@verőce21: Egymást fogjátok felzabálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.