Az Iszlám Állam jelentkezett a manchesteri robbantás elkövetőjeként, a dzsihadista szervezett közösségi portálokon tette közzé az ezt ismertető videofelvételt – közölte kedden az Akbar Irak internetes portál.

Fontos tudni azonban, hogy az Iszlám Állam előszeretettel vállal magára mindennemű terrorcselekményt, hogy erejének és befolyásának látszatát erősítse.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szettevette
Nem tudom, hogy minek kell még megtörténnie, hogy az EU politikusai rájöjjenek, hogy ezeket az embereket nem szabad ide beengedni. Lehet, hogy az iszlamistáknak először őket és családjaikat kellene kifüstölni. Akkor talán ők is meggondolnák, hogy legyenek-e EU árulók! Mert ezek azok. Európa vesztét akarják!
relatív
A média - kiemelten a magyar - mint rémhírterjesztő jeleskedik, az emberek gyűlölet-szintének magasan tartását érve el ezáltal, ami tudjuk, kinek kedves !!!

Ha megnézzük az utóbbi nagy számú emberi sérüléssel járó terror-cselekményeket, mindegyik magános elkövető volt, aki egy téveszme rabjaként magát tartotta arra alkalmasnak, hogy valamely példaként jelenjen meg, melyt az tán az ismert terrorista szervezet készséggel magáénak ismert IS el !!!

hasonlóan nagy hibát követnek el a magukat hozzáértőnek feltüntető szakértők, akik aztán ezt a téves következtetést mint szakértelmük bizonyítékaként erősen táplálják, amit aztán a teljesen alacsony színvonalú média lelkesen fel IS turbóz, a félelem - és a mind nagyobb nézettség - további szítása érdekében !

Jobb lenne a jelenségeket higgadtan, csak a tények - és nem egy délibábos legendává kerekítve - alapján megítélni !
JAJMÁR
Undorító ahogy ezt a hírt - de minden tragédiát - szenzációként tálalja egyes többségi média :(
JAJMÁR
@szettevette: Hogy gondolod? Hermetikusan lezárnál földrészeket? Vagy inkább csak oda és velük mi bármikor bármit, de azok ide a lábukat se? De mi lesz azokkal, akik születetten itt bolondultak meg?

Te sem látod a különbséget a hatalmi bűnöző, a terrorista, és a mindezt elszenvedő népek között?
szettevette
@JAJMÁR: És Te miért nem látod, hogy el akarják foglalni Európát?!
magyarbakancs
@szettevette: ezt a mocskos vallást kellene szó szerint ki í*tani
magyarbakancs
@JAJMÁR:A földszínéről eltörölném az arab világot.
relatív
@magyarbakancs: A múlt században már hoztak ' ilyen ' törvényeket, ha értelmesen olvasod a történelmi könyveket a hatását IS megismerheted... persze fordítva IS hasonlók lehetnek az elképzelések...!
magyarbakancs
@relatív: Az a vallás ahol a nőket meglehet kövezni, mert, ránézet egy másik férfira, becsület gyilkosságot lehet elkövetni, gyermekeket lehet fel robbantani az nem vallás, hanem egy gyűlölet ideológia.
Mocskos sunyi módon gyilkolnak gyerekeket, felnőtteket egy vallás nevében, és ezt a vallást 250 millióan maguknak váljak.
A vallást, és a gyakorlóit is eltakarítanám a föld színéről.
Szoktam a történelemmel foglalkozni.
Az arab világban soha nem lesz béke, nyugalom mert a Síiták, Suníták soha nem egyeznek, ki egymást öldösik, de ha még maguk között tennék, még örülnék is neki.
De ezeket a gyilkolásokat öldösődéseket kiterjesztik a világ más országaira is.
Ördögvadász
Nem Kína, Irán, vagy Oroszország, hanem a nyugat hozta létre és támogatja a terrort, a terroristákat.
2012-ben az US és a kanadai kormány az Al Qaida-t, amit maguk teremtettek, terror szervezetnek nyílvánították és az Al Qaida-t a terror listára helyezték.
Most meg törölte az US kormány a terror-listáról, miután a nevét Hay'at Tahrir al-Sham névre változtatta. Ez náluk ennyire egyszerüen megy.
Ez annyit jelent a valóságban, hogy így lehet a terror bandát teljesen nyíltan és hívatalosan pénzelni és modern fegyverekkel felfegyverezni.

Mit lehet ehhez még hozzá tenni?
A fegyver üzlet virágkorát éli, a szaudi terror fészket, az Al Qaida-t (ami nem más, mint Daesch, vagy ISIS) felfegyverzik, addig jót nem lehet várni!
JAJMÁR
@szettevette: Mert hazugság! Azt akarják, hogy te azt lásd!
Nem Európát akarják, hanem a saját hazájukat, amit egyébként Európa ural.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Ahogy minden ideológiában megtalálod a szélsőséget, a vallásokban is. Mindegyikben. Gondolj csak a máglyahalálra ítéltekre. Egy szélsőséges csoport miatt nagy hiba több százmilliós tömeget megbélyegezni. Az iszlám követők száma, ha jól tudom, másfél milliárd. Hát ezért...
hetöndöe
@Ördögvadász: A kényszerképzetek esetén fordulj pszichiáterhez.:-))))))
magyarbakancs
@JAJMÁR: Szia!
Az iszlám erőszakos vallás,ezért az emberek is erőszakosak.
A z iszlám világ uralomra tör ,és ez alá rendel mindent.
Szunniták,Síták,A szunnita irányzaton belül különböző iskolák különíthetők el: a hanafiták, a sáfiiták, a malikiták és a hanbaliták iskolája.
Ezek között sincs soha meg egyezés,hogy tolerálnák más vallást mint Kereszténységet,zsidóságot,buddhizmus.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Ez a probléma, hogy valakik megtalálták bűnbaknak, és minden bajra ráhúzhatónak szabták az iszlám vallást.

Miközben védeni igyekszünk más országokban a kereszténységet, a saját identitásunk bizonytalanná vált, ezért félnek annyira az emberek az iszlámtól.
A terrorizmusnak rengeteg múltban gyökerező oka van, és volt is eddig is - pl. IRA, ETA semmi közük az iszlámhoz - de a szabadságharchoz igen. És vallási alapot is kerestek hozzá. Minden tettére keresi az ember a "felmentő" igazolást és hangoztatja.
De nincs felmentés nekünk se arra, ha egyetértésben hagyjuk halálba küldeni emberek százezreit. Csak azért, mert valakik azt mondják, hogy azok "arabok" és mind el akar minket pusztítani. Mert nem igaz. Csak élni akarnak. Azért pedig, hogy itt tartanak, oka az egész világ hatalom és pénzéhsége. Nem lesz attól béke, ha az ellentétet kiterjesztjük az egész iszlám vallásra, és másfél milliárd emberre!
magyarbakancs
@JAJMÁR: Persze igazad van de én nem szeretem az iszlámot,se azokat kik ezt a vallást gyakorolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.