És ha végül kiderül, hogy tényleg terrorizmus volt, akkor sem biztos, hogy visszatértünk a jobban megszervezett terrorcselekmények korához, mondja Szalai Máté szakértő. Erre az individuális dzsihád is képes.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
"Individuális dzsihád" Pont ezért nem szabad egy migránst sem hagyni, hogy őrizet nélkül, szabadon flangáljon.
Eriksson
Ja! Egyetlen terrortámadást sem lehet terrorcselekménynek minősíteni, mert "azzal a terroristáknak segítünk", Szalai Máté szakértő szerint.
Ez nooormális?
Ha nekünk semmi nem terrorizmus amit eddig prezentáltak, majd azt fogják mondani: Nesztek még egy kis figyelemfelhívó támadás, hogy biztosan tudjátok mikor van terrorizmus és mikor nincs.
almalibre
Az áldozatokat, hozzátartozóikat és személy szerint engem kurvára nem érdekel, hogy a mészárlás szervezett volt-e, vagy egy magányos barom tette… Az már inkább, hogy mikor változik már meg a migráns politika Európában?
Aki Én
@almalibre: Cseppet sem pártolom a tömeges migrációt, a legkevésbé sincs ínyemre. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a terrort végképp megvetem és elítélem. Minden terrort, a hazai terrort is. De a menekültek nagy többsége éppen a terror elől menekül. Ha bárhol a világon ilyen szintű terror és háború dúlna minden áldott nap, gyerekek ezreit gyilkolnák, akkor onnan is menekülnének. Arab gyerekek ezreinek halála nem háborít fel? Ők kinek ártottak?
Nagyon káros az összemosás. Ezért vannak olyan esetek, ahol civileket vernek, mert az véletlenül külföldi turistának nézett valakit egy európai fővárosban. És ez még csak a kezdet.
Peller Anikó
@Aki Én: nemártana végre eldönteni kikért is aggódsz.

"Arab gyerekek ezreinek halála nem háborít fel?" Nem. Még a milliói sem, mert az legyen az ő problémájuk. Nem veheted a nyakadba az emberek milliárdjainak a problémáját.
Aki Én
@Peller Anikó: Na ez azért qrva erős volt, mondhatnám beteges. És akkor a te mérték és értékrendszered szerint hol a határ aggodalom terén? Angliában miért nem az ő problémájuk?
1800 km-en belül aggódhatok gyerekek életéért, azon túl nem? Hogy döntsem el, segíts kérlek?
Nehogy már számon kérd bárkin, aggódik-e megkínzott, megcsonkított, meggyilkolt gyerekekért?
Pálinkás Pál
@Aki Én: Nos...nem háborít fel,különösen amikor látom a videókon hogy a kis nyomorultak ugyanúgy gyilkolnak,mint a felnőttek!!!Sőt ha rajtam állna,akkor Afrikába senki,semmi se ki,se be...szerinted meddig lenne életképes az a kontinens???Mert az igenis felháborít,hogy a segélyeket elvárják...és ha nem adunk ,akkor mindjárt rasszistának kiáltanak ki!!Az Európai lakosság zöme utálja őket,miért is kéne segíteni nekik???
Aki Én
@Pálinkás Pál: Most valami egészen másról beszélsz. Azt te sem gondolod komolyan, hogy az az ötéves gyerek maga vesz a kezébe fegyvert. Hidd el, szívesebben játszanának ők is X-boxszal vagy plüss macival. Ők is áldozatok, ha elfogadod, ha nem.
Pálinkás Pál
Teljesen mindegy mit gondolsz,mivel nem tudod előre kiszűrni melyik a gyilkos ,melyik nem,ezért egy sem kell ide!!!Ugyanezen oknál fogva felnőtt sem...Ragyogó lenne az unió népességét név szerint szavaztatni a kérdésben...és aki szerint kellenek ide,azok anyagi,és erkölcsi felelősséggel tartoznának értük...szerinted hányan akarnátok a sáskarajt??
Aki Én
@Pálinkázós Pál: Kevesebb pálinka és menni fog az értés.
Idézem magamat: ,,Cseppet sem pártolom a tömeges migrációt, a legkevésbé sincs ínyemre. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a terrort végképp megvetem és elítélem. Minden terrort, a hazai terrort is."

Így hát aztán nem értem ezt a buta kérdést:
,,szerinted hányan akarnátok a sáskarajt??"
Peller Anikó
@Aki Én: szívesen segítek,

24.p3k.hu/app/uploads/2017/05/8eves-e1495542512256-800x429.jpg

Remélem ezzel mindent apróra és érthetően elmagyaráztam.
Aki Én
@Peller Anikó: A legkevésbé sem. Borzalmas és ép ésszel felfoghatatlan ami történt. De miért sajnálnám kevésbé őket:
akibic.hu/images/2015/09/03/Sz%C3%ADriai_halott_gyerekek.jpg

orientalista.hu/wp-content/uploads/2015/09/sz%C3%ADriai-gyerek-620x350.jpg

index.hu/kulfold/2013/08/21/vegyi_fegyvert_vetettek_be_sziriaban/

,,Még a milliói sem, mert az legyen az ő problémájuk."
Ártatlan gyerekek ezreiről beszélsz. Az ilyen kijelentések igazán vérlázítóak. Ezek után ne hőbörögj, ha azok is így gondolják. Csak azt nem tudom, hogy akkor te mitől vagy különb náluk?
Nekem belefér egy kis empátia, nem érzem úgy, hogy a világ gondját cipelném, ezt nem is várja el senki. A kérdéseimre nem válaszoltál. De ezek után mindegy is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.