Egy Magyarországon élő srác meglepő és egyben hatalmas felfedezést tett a terror történelmében, amivel ha éppen nem is csökkenthető, de megelözhető vagy lelassítható lenne a terrortámadások száma, ha nem engedik el a szemük elött az érintett hatóságok ezt a fontos és biztosan nem véletlenekből álló információt. A rejtélyes 11-es és 22-es szám pedig folyamatosan ott szerepel a terrorizmus eddigi történetében a dátumokban. Csapják fel a wikipédiát és nézzék csak meg, hogy a legnagyobb terrortámadásokat, mindig 11.-én, vagy 22.-én követték el. Arról nem is beszélve, hogy 2011-ben sorozatos támadásokat hajtottak végre egész évben. Egy biztos,hogy a számoknak köze van valamilyen módon az elkövetők életkorához, kilétéhez, cselekedetéhez, valamilyen különös tematika van mögötte. Nem árt és tessenek odafigyelni erre, mert ez az dolog, ami biztosan nem zsákbamacska kategóriának minösíthető!

Forrás: en.wikipedia.org
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KInyo29
Ezt a sok baromságot saját magad, egyedül találtad ki? Gratulálok, de miért kell terjeszteni?
GergoCikkely
propeller.hu/nagyvilag/3285468-egy-egesz-halozatot-sejtenek-manchesteri-tragedia-mogott
Úgy látszik KInyo29, nem eléggé mélyedtél el a témában.Ez az, csak törkedjetek a felületességre és akkor biztos nem jutunk egyről a kettőre:( Mielött alaptalan kijelentéseket teszel, talán győzödj meg róla magad is és vedd a fáradtságot és nézz utána, ha már újságírónak mondod magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.