Jobboldaliak támadják Ariana Grande énekesnőt a manchesteri bombatámadás után, szerintük ide vezet a liberalizmus.

A manchesteri bombatámadás után – melyben 22-en meghaltak, 60-nál többen megsérültek – Ariana Grande amerikai énekesnőt támadni kezdték a közösségi oldalakon az alt-right (jobboldaliak) és Trump-hívők – olvasható a Mashable.com cikkében.

A támadás leginkább abból áll, hogy szívesen idézik az énekesnő egy eredetileg szarkasztikusan hangoztatott mondatát, amely szerint ő utálja Amerikát és az amerikaiakat. A mondatért később Ariana Grande többször is bocsánatot kért, és többször is elmondta, mennyire büszke arra, hogy amerikai állampolgár lehet. 

Az erről készült mémet több ismert jobboldali figura, köztük a Ku-Klux-Klan egyik egykori vezetője David Duke is posztolta a Twitteren. Duke egyébként a zsidó származásra is utalt egy másik tweetjében.

A jobboldal Trump-hívő részének leginkább az nem tetszik, hogy az énekesnő Hillary Clinton támogatója volt a választási kampányban. 

A Patriots for America USA például azzal jön, hogy Ariana Grande az iszlámot és a bevándorlókat támogatja, és dühöngő liberális, aki gyűlöli Amerikát, most (a manchesteri robbantás után Grande visszautazott az USA-ba) egyből visszatér abba az államba, amit annyira gyűlöl. 

Ariana Grande – Pro refugee, Muslim sympathizer

Ariana Grande – Pro refugee, Muslim sympathizer, anti-Trump, anti-American, Women's March organizer and raging liberal is suddenly wishing she was back in the safety of the America she hates so much!

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@almalibre: Nagyszerűen bemagolta a leckét és még fel is tudja mondani.Ötös.
almalibre
@Edmond Dantes: Tudom, meglepő, de vannak, akik képesek saját gondolatuk alapján, saját véleményt formálni és azt le is írni... :-)
almalibre
@Aki Én: Te arról beszélsz, mi elméletben a liberalizmus, én pedig arról, ami a gyakorlatban, akár a politika érintése nélkül.
Helyezet gyakorlat:
A gyerek a sor elejére akar tolakodni.
1. A “konzervatív” szülő nem hagyja ezt, elmagyarázza, hogy tisztelni kell azokat, akik már ott állnak, ha a sor elejére akar kerülni korábban kell érkezni…
2. A “liberális szülő meggyőzi a sor elején allot, hogy milyen nemes dolog másokat előre engedni…
Aki Én
@almalibre: Hú, ez már beteges. Tehát te úgy határozol meg egy irányzatot, egy elvet, hogy ami számodra nem szimpatikus azt belezsúfolod, és kijelented, hogy ez AZ.
Helyzetgyakorlat:
1. A gondolkodó ember (legyen liberális, konzervatív, demokrata, fasiszta...) észreveszi, felháborodik és tenni próbál ellene ha azt tapasztalja, hogy tőle lopnak, átverik, megtévesztik.
2. A buta ember nem látja ha meglopják, csak utólag reklamál, ha felhívták rá a figyelmét. Sőt, azt sem veszi észre, ha az szól neki, aki meglopta, és még hálálkodik is ha visszakap némi aprót. Azzal vigasztalja magát és hülyíti környezetét, hogy ezek rendes tolvajok, ezek lophatnak. Gondolom a tömeggyilkossal is így vannak valahogy. Vannak az én tömeggyilkosaim, és vannak a liberális tömeggyilkosok.

Szóval elég buta dolog azt gondolni, hogy minden fekete vagy fehér, liberális vagy kedvező.
Edmond Dantes
@almalibre: Húha,így sokkal rosszabb a helyzet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.