Donald Trump amerikai elnök Ferenc pápánál tett látogatást a Vatikánban, és egyes – hitelesnek annyira nem mondható – felvételek szerint gyengéden közeledett is az egyházfő felé.

A videóban az látszik, hogy Trump keze a pápa kezét kezdi simogatni, majd megpróbálja megfogni, mire Ferenc pápa határozottan odacsap egyet.

Persze ez csak a közeli felvételen látható, a totálképen nem. Talán azért, mert csak egy ügyes hamisitvány az egész?

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nepszava.us/a-vilagbunko-trump-is-egeti-amerikat/
A világbunkó Trump is égeti Amerikát. Ezúttal nézzük meg ugyanazt a videót, amelyen Orbán pincsikutyaként liheg Trump nyomában, más szempontból. Az amerikaiak ugyanolyan szégyenként mutogatják a felvételt, amelyen Trump félrelöki Montenegro miniszterelnökét, hogy az élre törjön. Trump, a világ tahója, így érvényesíti az “America first” stratégiát a világ vezetői között: Ez a Trump féle "kéz smaci" még rátesz egy lapáttal. Nem véletlen volt Michael Moore Oscar-díjas rendező jellemzése Trumpról : „Nyomorult, tudatlan, fél normában veszélyes bohóc, teljes állásban szociopata”
csa-csa
hogy lehet ilyen baromságot írni?! nem éppen szerencsés módon, de egyértelműen meg akarta viccelni a pápá!
human
Ez KAMU. Az szerkesztett részen látszik az ing ujja is. A valódin nem.
human
A Propelleren nem látom szívesen a szenzációhajhász bulvárcímeket. :/
Jozefina
Ez a Trump akkora nagy b...om, mint a mi kis szilárdunk!!! Hazájában is és külföldön is rettenetes buta és bunkó módon viselkedik!!!
Az őt megválasztó republikánusok valószínűleg a republikánus párt-ra vetűlő rossz hatásokat megelőzve meneszteni fogják!!! Erre minden esélyük meg van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.